RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

pocahontas -> RE: Sniženja ! (7.7.2014 18:04:40)

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

U Bennetonu je snizenje 50% na svu kolekciju. Mi smo djecaka danas uredno opremili. Kupismo jaknu za jesen za citavih 35KM.

i mi smo nekidan svasta nesta kupili[sm=smiley36.gif]

Isto! I to smo sasvim slucajno svratili kad imamo sta i vidjeti [sm=smiley36.gif]
Pravo sam se pozitivno iznenadila sto smo nasli broj koji nam treba, obicno se to brzo razgrabi.
Uglavom, ima svega i vrijedi otici [sm=smiley1.gif]

u kojem benettonu ste bili?

teacher75 -> RE: Sniženja ! (7.7.2014 18:07:36)

Ja sam bila u gradu

Pikapolonica -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 9:59:21)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja sam bila u gradu

Potpis. Btw, svratih i u subotu navece i izadjoh s jos jednom kesom (dakle nije se jos bilo razgrabilo [sm=smiley36.gif] )

elmaL -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 10:34:52)

Ja sam kupila dosta stvarcica za djrcu u Okaidiu, imali su i dodatno snizenje prosle sedmice.

Ponesto i u Zari, al tu cu cekati jos dodatna snizenja.

u Azelu je rasprodaja, moze se naci svasta, opet ja djeci uzeh najvise.

Nego zene kakav je Waikiki, kvalitet cijene i to? Koliko se sjecsm da str ga spominjale da ima u Sa, a otvara se uskoro kod nas u Mepasu.

lovepower -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 10:38:29)

IZVORNA PORUKA: elmaL

Ja sam kupila dosta stvarcica za djrcu u Okaidiu, imali su i dodatno snizenje prosle sedmice.

Nego zene kakav je Waikiki, kvalitet cijene i to? Koliko se sjecsm da str ga spominjale da ima u Sa, a otvara se uskoro kod nas u Mepasu.

Elmal za djeverove curice sam kupovala u waikikiju i jetrva kaze da su bas kvalitetne stvarcice sto je meni najbitnije preslatke su stvari,sebi sam kupila par majcica pogotovo ovih trudnickih i one su mi se pokazale kvalitetne muz je od glave do pete tu obucen i njihove carape su mi najkvalitetnije i samo tu carape kupujem,meni za moj novcanik i potrebe su super mada sigurno ima i drugacijih iskustava :)

R&T@ -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 10:40:57)

Kad ne pretjeraju sa sarenilom, dobri su...
Nisu skupi, i pamucne su stvarcice...
Izdrzljiv pamuk...

Trenerke su lose, nase iskustvo...

Hannica -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 10:50:10)

I meni je Waikiki super, svaki put kad odemo u Sa obavezno svratimo i djeci nešto kupimo. Za odrasle nismo ništa uzimali pa to ne znam.

marinčii -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 10:54:23)

I ja sam M kupila super majicica u okaidiju po 11km .
Kad se otvara Waikiki ,ja nisam znala a evo vidim da imaju trudnicke stvari pa mozda sebi tamo sta nadjem

škorpija -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 11:36:58)

meni je waikiki dobar, volim kupovati tamo, odjeća je preslatka, jarkih boja što ja volim i što je teško u SA naći za dječake ( jedino još lindex zadovoljava moje standarde šarenila [sm=smiley36.gif] ) no dešava nam se da se poslije nekog vremerna jave sitne rupice na odjeci , valjda nakon puno pranja, znači nije sigurno odjeća koju će naslijediti neko drugo dijete, ali kupovala sam donje dijelove trenerki po 6,90 KM (na sniženju) i stvarno su i danas ekstra očuvane, jer su kombinacija pamuka 70 % i sintetike 30 %,. Moje negativno iskustvo se uglavnom odnosi na tanke pamučne majice i šorceve, ali opet za jednu ljetnu sezonu je super garderoba i pravo povoljna [sm=smiley20.gif]

elmaL -> RE: Sniženja ! (8.7.2014 12:05:07)

Pa dobro ne ocekujrm sad nrki vanserijski kvalitet vec ono da nije bas fus i da ima cool stvari..nadsm se da nije sve puno sljokica i slicnih detalja [sm=smiley36.gif]

marinci ne znam kad se otvara al vec im je oblijepljen izlog njihovim reklamama na trecem spratu u Mepasu ofmah pored Cartersa gdje su bili oni autici.

i ja kupih djecaku majcica u Okaidiu pravo cool nrke 7 neke 9 KM jrr su bile dodatno snizene a cutici isto nadjoh svasta..kad dobro snize moze se svasta naci[sm=jezicek.gif]

Sarajke kakvo jr stanje u Lindexu trebali bi pocetkom avgusta u Sa valjda ce biti i tad snizenja[sm=zmeden.gif]

salmy -> RE: Sniženja ! (17.7.2014 14:54:00)

Lindex u BBI za djecu na snizenih 50% ide jos 20%..pa eto zenice bujrum, slabi su sa velicinama ali se moze naci..

Benetton nema nista,sve otislo ono sto je ostalo je bezveze

škorpija -> RE: Sniženja ! (19.7.2014 21:52:21)

IZVORNA PORUKA: salmy

Lindex u BBI za djecu na snizenih 50% ide jos 20%..pa eto zenice bujrum, slabi su sa velicinama ali se moze naci..

Benetton nema nista,sve otislo ono sto je ostalo je bezveze

nije loše sniženje u lindex, ja bila u importane-u, kupila dvije majice dugih rukava po 10 Km i donji dio trenerke 16 KM, izbor ljetne garderobe je još bolji, a za curice pogotovo, helanke, tunike, itd.
slikajte šta nađoste u benetonu, meni kod njih nekkao garderoba previše sumorna, plava, siva, barem za dječake, nikad nisam našala nešto da mi se sviđa, al opet ja baš volim šareno pa možda zato :)

canim -> RE: Sniženja ! (20.7.2014 15:03:12)

elmaL mozes pogledati ovdje njihove stvarcice http://www.lcwaikiki.com/ od svih radnji u gradu ja se najvise volim tamo zaroviti, ne sjecam se da sam ikad izasla praznih ruku, meni su super, tople preporuke.
Juce smo bili u SCC u novoj radnji, bas im je mala radnjica i nema djecije ali kazu da ce uskoro biti i djecije.
Bez obzira na to ja sam opet nasla nesto sebi, kupih ovu haljinu http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20141/2/2200721/L_20141-4YB826Z8-G99_A.jpg i carape u kompletu x 5 kom 9.90 km

salmy -> RE: Sniženja ! (26.7.2014 22:01:52)

Benetton u gradu je na 70 snizenje...mm mi kupio hajinu lanenu..Kaze dopala mu se kako mi stoji ...pa dobro reko kupi ne ljutim se...s tim da mi je Bajramsku kupio neki dan

Kaze steta je ne kupiti kako je dobra[sm=smiley36.gif] ja il haljina rekoh? ma haljina kaze

Sisah se danas pofino skratila kosu

lejla80 -> RE: Sniženja ! (26.7.2014 22:37:16)

Waikiki je dobar u odnosu na cijene. Neke stvari su im baš izdržljive a opet neke odmah puste boju i upropaste se nakon prvog pranja. Doduše brzo sam skontala šta da ne kupujem kod njih. Čarape su super [sm=smiley20.gi

Od svih prodavnica ja najvolim Lindex kad su u pitanju dječije stvari. Sve im je predobro a trenutno i povoljno. Neki dan sam obukla malca od glave do pete za jesen za male pare. Od vjetrovke do bokserica i stvarno sve je peri, deri što bi rekao naš narod. Može se naći i pokoja jednobojna stvar mada ja volim njihovo šarenilo [sm=smiley1.gif]

Romali -> RE: Sniženja ! (27.7.2014 18:12:41)

Baš si me obradovala !!

mamita 2013 -> RE: Sniženja ! (4.8.2014 12:01:51)

U Lindexu je na snizenu robu jos dodatno 50% popusta

Full Moon -> RE: Sniženja ! (4.8.2014 16:53:32)

IZVORNA PORUKA: mamita 2013

U Lindexu je na snizenu robu jos dodatno 50% popusta

Znaci pocelo je, jeeeee, hvala na javljanju ;)

Medi_87 -> RE: Sniženja ! (5.8.2014 8:55:23)

Samo pozurite ja jucer bila u Lindexu u BBI ide ko halva [sm=jezicek.gif] ja sam namirila djecu [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Sniženja ! (5.8.2014 9:39:33)

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Samo pozurite ja jucer bila u Lindexu u BBI ide ko halva [sm=jezicek.gif] ja sam namirila djecu [sm=smiley36.gif]

meni zao sto mi odose jakne za jesen, bila sam se nameracila na one pink[sm=smiley13.gif]kazu prodale se odmah ujutro, bile samo 20ak km

Full Moon -> RE: Sniženja ! (5.8.2014 23:02:03)

Bila sam u lindexu u Importane centru, ima stvarcica, ali vec kriza za velicine, ali isplati se svakako[sm=smiley1.gif]

Medi_87 -> RE: Sniženja ! (6.8.2014 13:29:56)

znam Tiki, ja kupih M jedna jedina bila, a za curice vec sve otisle a ja bas poranila [sm=smiley36.gif]

mamita 2013 -> RE: Sniženja ! (6.8.2014 14:42:11)

I u Azelu je prilicno snizenje

Latinka -> RE: Sniženja ! (8.8.2014 14:30:14)

Ja u Azelu nakupovala djeci bodica po 3KM, majicice, sorcevi po 5KM. Sebi neku kosulju 5KM. A haljina koju sam nedavno kod njih kupila po snizenju za 29KM, sad 17KM[sm=smiley13.gif]

Latinka -> RE: Sniženja ! (8.8.2014 14:30:42)

dupli

Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>