|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
7.7.2014 18:04:40   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

U Bennetonu je snizenje 50% na svu kolekciju. Mi smo djecaka danas uredno opremili. Kupismo jaknu za jesen za citavih 35KM.

i mi smo nekidan svasta nesta kupiliuser posted image

Isto! I to smo sasvim slucajno svratili kad imamo sta i vidjeti user posted image
Pravo sam se pozitivno iznenadila sto smo nasli broj koji nam treba, obicno se to brzo razgrabi.
Uglavom, ima svega i vrijedi otici user posted image

u kojem benettonu ste bili?

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna veza do poruke: 1876
7.7.2014 18:07:36   
teacher75
Ja sam bila u gradu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1877
8.7.2014 9:59:21   
Pikapolonica

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja sam bila u gradu

Potpis. Btw, svratih i u subotu navece i izadjoh s jos jednom kesom (dakle nije se jos bilo razgrabilo user posted image )

The world is mine!
A. 21.08.2011.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1878
8.7.2014 10:34:52   
elmaL
Ja sam kupila dosta stvarcica za djrcu u Okaidiu, imali su i dodatno snizenje prosle sedmice.

Ponesto i u Zari, al tu cu cekati jos dodatna snizenja.

u Azelu je rasprodaja, moze se naci svasta, opet ja djeci uzeh najvise.

Nego zene kakav je Waikiki, kvalitet cijene i to? Koliko se sjecsm da str ga spominjale da ima u Sa, a otvara se uskoro kod nas u Mepasu.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna veza do poruke: 1879
8.7.2014 10:38:29   
lovepower

IZVORNA PORUKA: elmaL

Ja sam kupila dosta stvarcica za djrcu u Okaidiu, imali su i dodatno snizenje prosle sedmice.

Nego zene kakav je Waikiki, kvalitet cijene i to? Koliko se sjecsm da str ga spominjale da ima u Sa, a otvara se uskoro kod nas u Mepasu.

Elmal za djeverove curice sam kupovala u waikikiju i jetrva kaze da su bas kvalitetne stvarcice sto je meni najbitnije preslatke su stvari,sebi sam kupila par majcica pogotovo ovih trudnickih i one su mi se pokazale kvalitetne muz je od glave do pete tu obucen i njihove carape su mi najkvalitetnije i samo tu carape kupujem,meni za moj novcanik i potrebe su super mada sigurno ima i drugacijih iskustava :)

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1880
8.7.2014 10:40:57   
R&T@

Kad ne pretjeraju sa sarenilom, dobri su...
Nisu skupi, i pamucne su stvarcice...
Izdrzljiv pamuk...

Trenerke su lose, nase iskustvo...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1881
8.7.2014 10:50:10   
Hannica

I meni je Waikiki super, svaki put kad odemo u Sa obavezno svratimo i djeci nešto kupimo. Za odrasle nismo ništa uzimali pa to ne znam.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1882
8.7.2014 10:54:23   
marinčii

I ja sam M kupila super majicica u okaidiju po 11km .
Kad se otvara Waikiki ,ja nisam znala a evo vidim da imaju trudnicke stvari pa mozda sebi tamo sta nadjem

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1883
8.7.2014 11:36:58   
škorpija
meni je waikiki dobar, volim kupovati tamo, odjeća je preslatka, jarkih boja što ja volim i što je teško u SA naći za dječake ( jedino još lindex zadovoljava moje standarde šarenila user posted image ) no dešava nam se da se poslije nekog vremerna jave sitne rupice na odjeci , valjda nakon puno pranja, znači nije sigurno odjeća koju će naslijediti neko drugo dijete, ali kupovala sam donje dijelove trenerki po 6,90 KM (na sniženju) i stvarno su i danas ekstra očuvane, jer su kombinacija pamuka 70 % i sintetike 30 %,. Moje negativno iskustvo se uglavnom odnosi na tanke pamučne majice i šorceve, ali opet za jednu ljetnu sezonu je super garderoba i pravo povoljna user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1884
8.7.2014 12:05:07   
elmaL
Pa dobro ne ocekujrm sad nrki vanserijski kvalitet vec ono da nije bas fus i da ima cool stvari..nadsm se da nije sve puno sljokica i slicnih detalja user posted image

marinci ne znam kad se otvara al vec im je oblijepljen izlog njihovim reklamama na trecem spratu u Mepasu ofmah pored Cartersa gdje su bili oni autici.

i ja kupih djecaku majcica u Okaidiu pravo cool nrke 7 neke 9 KM jrr su bile dodatno snizene a cutici isto nadjoh svasta..kad dobro snize moze se svasta naciuser posted image

Sarajke kakvo jr stanje u Lindexu trebali bi pocetkom avgusta u Sa valjda ce biti i tad snizenjauser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1885
17.7.2014 14:54:00   
salmy
Lindex u BBI za djecu na snizenih 50% ide jos 20%..pa eto zenice bujrum, slabi su sa velicinama ali se moze naci..

Benetton nema nista,sve otislo ono sto je ostalo je bezveze

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1886
19.7.2014 21:52:21   
škorpija

IZVORNA PORUKA: salmy

Lindex u BBI za djecu na snizenih 50% ide jos 20%..pa eto zenice bujrum, slabi su sa velicinama ali se moze naci..

Benetton nema nista,sve otislo ono sto je ostalo je bezveze

nije loše sniženje u lindex, ja bila u importane-u, kupila dvije majice dugih rukava po 10 Km i donji dio trenerke 16 KM, izbor ljetne garderobe je još bolji, a za curice pogotovo, helanke, tunike, itd.
slikajte šta nađoste u benetonu, meni kod njih nekkao garderoba previše sumorna, plava, siva, barem za dječake, nikad nisam našala nešto da mi se sviđa, al opet ja baš volim šareno pa možda zato :)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1887
20.7.2014 15:03:12   
canim
elmaL mozes pogledati ovdje njihove stvarcice http://www.lcwaikiki.com/ od svih radnji u gradu ja se najvise volim tamo zaroviti, ne sjecam se da sam ikad izasla praznih ruku, meni su super, tople preporuke.
Juce smo bili u SCC u novoj radnji, bas im je mala radnjica i nema djecije ali kazu da ce uskoro biti i djecije.
Bez obzira na to ja sam opet nasla nesto sebi, kupih ovu haljinu http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20141/2/2200721/L_20141-4YB826Z8-G99_A.jpg i carape u kompletu x 5 kom 9.90 km

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1888
26.7.2014 22:01:52   
salmy
Benetton u gradu je na 70 snizenje...mm mi kupio hajinu lanenu..Kaze dopala mu se kako mi stoji ...pa dobro reko kupi ne ljutim se...s tim da mi je Bajramsku kupio neki dan

Kaze steta je ne kupiti kako je dobrauser posted image ja il haljina rekoh? ma haljina kaze

Sisah se danas pofino skratila kosu

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1889
26.7.2014 22:37:16   
lejla80
Waikiki je dobar u odnosu na cijene. Neke stvari su im baš izdržljive a opet neke odmah puste boju i upropaste se nakon prvog pranja. Doduše brzo sam skontala šta da ne kupujem kod njih. Čarape su super [sm=smiley20.gi

Od svih prodavnica ja najvolim Lindex kad su u pitanju dječije stvari. Sve im je predobro a trenutno i povoljno. Neki dan sam obukla malca od glave do pete za jesen za male pare. Od vjetrovke do bokserica i stvarno sve je peri, deri što bi rekao naš narod. Može se naći i pokoja jednobojna stvar mada ja volim njihovo šarenilo user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1890
27.7.2014 18:12:41   
Romali

Baš si me obradovala !!

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1891
4.8.2014 12:01:51   
mamita 2013
U Lindexu je na snizenu robu jos dodatno 50% popusta

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1892
4.8.2014 16:53:32   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: mamita 2013

U Lindexu je na snizenu robu jos dodatno 50% popusta

Znaci pocelo je, jeeeee, hvala na javljanju ;)

(odgovor članu mamita 2013)
Neposredna veza do poruke: 1893
5.8.2014 8:55:23   
Medi_87
Samo pozurite ja jucer bila u Lindexu u BBI ide ko halva user posted image ja sam namirila djecu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1894
5.8.2014 9:39:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Samo pozurite ja jucer bila u Lindexu u BBI ide ko halva user posted image ja sam namirila djecu user posted image

meni zao sto mi odose jakne za jesen, bila sam se nameracila na one pinkuser posted image kazu prodale se odmah ujutro, bile samo 20ak km

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1895
5.8.2014 23:02:03   
Full Moon
Bila sam u lindexu u Importane centru, ima stvarcica, ali vec kriza za velicine, ali isplati se svakakouser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1896
6.8.2014 13:29:56   
Medi_87
znam Tiki, ja kupih M jedna jedina bila, a za curice vec sve otisle a ja bas poranila user posted image

Neposredna veza do poruke: 1897
6.8.2014 14:42:11   
mamita 2013
I u Azelu je prilicno snizenje

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1898
8.8.2014 14:30:14   
Latinka
Ja u Azelu nakupovala djeci bodica po 3KM, majicice, sorcevi po 5KM. Sebi neku kosulju 5KM. A haljina koju sam nedavno kod njih kupila po snizenju za 29KM, sad 17KMuser posted image

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

Neposredna veza do poruke: 1899
8.8.2014 14:30:42   
Latinka
dupli

< Poruku je uredio Latinka -- 8.8.2014 14:31:39 >

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ucenje engleskog jezika
vila_7

Da li ima neko iskustva sa ONLINE učenjem engleskog jezika (CAMBRIDGE) ?

Da, zadovoljna sam (28%)

Da , nisam bila zadovoljna jer..... (0%)

Ne (72%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *