RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

salmy -> RE: Sniženja ! (27.2.2014 21:15:15)

IZVORNA PORUKA: anidla

Hello

ja sam sebi kupila u Lindexu kosulju sa 70 KM na 20 [sm=bravo.gif], zatim Noi maicu 7 KM, sebi ves, tetkinoj mezimici majcicu, gegice...

odem onda do BBI i kupim jos jednu kosulju [sm=smiley36.gif]

Dobro snizenje ali mogla je punda biti i bolja...

Otkud tebe na temi,pomislila sam da si nas zaboravila[sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: Sniženja ! (27.2.2014 21:17:10)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Bila sam i ja, pa iskreno isplati se otici makar zbog grudnjaka[sm=smiley36.gif], za cure nema nista, djecaci isto tanko, ali mislim da ce svako pronaci barem nesto[sm=smiley1.gif]

sisnjaka ima raznih[sm=smiley36.gif] oni sa sljokicama su cool...sutra idem da se skidam..meni treba dodatna oprema,,a mojih brojeva vazda ima[sm=smiley36.gif]

Tajno moja -> RE: Sniženja ! (27.2.2014 21:58:16)

Ja večeras bila u Lindexu u Importaneu,za dječake uzrasta 3,4 godine ne nađoh ništa na sniženju-jedino zimske kape! :P Za curice nema šta nema!

R&T@ -> RE: Sniženja ! (27.2.2014 22:06:26)

IZVORNA PORUKA: salmy

Bila sam i ja, pa iskreno isplati se otici makar zbog grudnjaka[sm=smiley36.gif], za cure nema nista, djecaci isto tanko, ali mislim da ce svako pronaci barem nesto[sm=smiley1.gif]

sisnjaka ima raznih[sm=smiley36.gif] oni sa sljokicama su cool...sutra idem da se skidam..meni treba dodatna oprema,,a mojih brojeva vazda ima[sm=smiley36.gif]

I meni se bi mrsko "uputiti u kabinu"...

A jutros je ponuda bila bas dobra...

Sreca (u nesreci) ne bojim se za svoj broj...[sm=smiley36.gif]

Za djevojcice sam mnogo toga nasla...
rano jutros, istina...

delfin -> RE: Sniženja ! (28.2.2014 1:06:08)

ja sam kasno otišla ali našla sam ipak par stvarcia, al sam u bbi vidjela kako tete koje rad eizvlače svašta što su nakupovale
a po običaju kad god šta tražim za mog djecaka bas tog broja nema,

ninuska -> RE: Sniženja ! (28.2.2014 10:51:25)

IZVORNA PORUKA: salmy

Koliko su vam ti sisnjaci? Da vidim isplati li mi se ici[sm=smiley1.gif].
Bila jucer i samo maloj kupila stvarcice i nisam imala vremena da gledam za sebe, a grudnjak bi mi trebao

Full Moon -> RE: Sniženja ! (28.2.2014 19:10:00)

ninuska, sad su ti sisnjaci 8, 12, 16 KM, ovi sto su snizeni[sm=smiley1.gif]

Tajno moja -> RE: Sniženja ! (2.3.2014 19:12:39)

Zna li neko kad su snizenja u Extreme intimo?

škorpija -> RE: Sniženja ! (3.3.2014 9:54:53)

kad će u carpisi, hoće li biti kakvo sniženje za 8. mart

ninuska -> RE: Sniženja ! (3.3.2014 9:58:58)

U Almi Ras je od danas dodatno snizenje...valjda povodom praznika...tako mi rece ona teta kad sam nesto kupovala kod njih

ladyblue RR -> RE: Sniženja ! (3.3.2014 10:02:46)

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Zna li neko kad su snizenja u Extreme intimo?

bilo sniženje u januaru. došla im je nova kolekcija.

anitaa -> RE: Sniženja ! (3.3.2014 10:10:13)

taman htjedoh napisati, prošle sedmice uzela sebi i curi veša, slabo brojeva ima, ali se može naći (50 i 30 % sniženo), a pošla po pidžamu, kaže prodavačica otišle su i prije sniženja... ali utjeha - baš im je fina nova kolekcija, valja otići dok i to nije otišlo..

leona81 -> RE: Sniženja ! (3.3.2014 11:01:11)

Ja jucer u importanneu al apsolutno nema nista ni za M ni za mene na snizenju. Grudnjaci samo 75 broj. Sve izgleda otislo.

Tajno moja -> RE: Sniženja ! (3.3.2014 11:12:29)

ma i mene su pidžame najvise interesovale,znaci nista....moram cekati sljedece snizenje :(

anitaa -> RE: Sniženja ! (3.3.2014 12:21:45)

sjetila se pidžame, pa prošetala do papagajke, u Almi Ras uzela, 50 % sniženo, 35 KM, nisam nikad njihove pidžame uzimala, pa vidjećemo..

elmaL -> RE: Sniženja ! (4.3.2014 12:42:48)

IZVORNA PORUKA: anitaa

sjetila se pidžame, pa prošetala do papagajke, u Almi Ras uzela, 50 % sniženo, 35 KM, nisam nikad njihove pidžame uzimala, pa vidjećemo..

ja imam njihovu pidžamu, kupljena prije godinu, kao nova mi je i sad zaista, jako fina [sm=smiley20.gif]

ja sam nedavno uzela gaćice i dječaku bodić na sniženju, tražila ogrtač, al ovaj što se meni svidja samo jedan veliki broj ostao[sm=smiley13.gif]

moraću opet otići treba mi veša[sm=smiley1.gif]

anitaa -> RE: Sniženja ! (4.3.2014 12:52:33)

super, još traje sniženje od 10 %, valjda 8.martovsko, ali nove kolekcije....i ja sam uzela veša, može se naći...koja veličina ogrtača ti treba za dječaka, blizu mi je posla, a i sebi još nekih stvari trebam pogledati?

elmaL -> RE: Sniženja ! (4.3.2014 14:49:58)

super, još traje sniženje od 10 %, valjda 8.martovsko, ali nove kolekcije....i ja sam uzela veša, može se naći...koja veličina ogrtača ti treba za dječaka, blizu mi je posla, a i sebi još nekih stvari trebam pogledati?

ogrtac sam za sebe trazila [sm=smiley36.gif] odavno ga gledam u izlogu, bio je 50 i nesto KM, a sad je oko 30ak, tanji lagani, treba mi i za porodiliste i kuci, pa bih neki fini, medjutim ostala bila jedna velicina povelik mi...ovo je bilo u radnji u Mostaru u Mepasu, ne znam gdje si ti [sm=zmeden.gif]

anitaa -> RE: Sniženja ! (4.3.2014 14:59:56)

ja sam u Sarajevu, nije mi teško pitati broj je li ima (koji već), ili boja, e sad imaš li nekog tu da ti uzme i pošalje ne znam...i ja sam iz Mostara, valjda ću i ja sad nekad dole...mislim, ako ti se baš svidio ogrtač, ako onako srednje - onda ništa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... moji roditelji žive preko puta Mepasa, u Uglovnici...

elmaL -> RE: Sniženja ! (4.3.2014 15:33:56)

ja sam u Sarajevu, nije mi teško pitati broj je li ima (koji već), ili boja, e sad imaš li nekog tu da ti uzme i pošalje ne znam...i ja sam iz Mostara, valjda ću i ja sad nekad dole...mislim, ako ti se baš svidio ogrtač, ako onako srednje - onda ništa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... moji roditelji žive preko puta Mepasa, u Uglovnici...

i ja sam do nedavno bila zivjela u blizini [sm=smiley1.gif]
hvala ti draga, necu da te obavezujem a nije mi toliko hitno, imam jos vremena da nadjem, da je nesto drugo i hitnije, mozda bih te peglala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
hvala svakako [sm=smiley31.gif]

anitaa -> RE: Sniženja ! (4.3.2014 15:39:57)

ok, nema na čemu...pozz za moj Mostar...

Lavica28 -> RE: Sniženja ! (8.3.2014 6:42:31)

U baby centru snizenje autosjedalica cybex 15%.

bebaa -> RE: Sniženja ! (8.3.2014 17:45:19)

u TT radnji na Ferhadiji 20% na novu kolekciju......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hannica -> RE: Sniženja ! (9.3.2014 8:20:37)

Super su im pidzame,kao i ostale stvari.

leona81 -> RE: Sniženja ! (11.3.2014 17:17:05)

Bili ste u pravu, dakle meni je radnica dala krivu info. vjerovantno ce se i radnja uskoro zatvoriti

Poštovani članovi,

ovim putem Vas obaviještavamo da se naša igraonica u BBI centru, Sarajevo, zatvara zbog isteka ugovora.
Nažalost, nismo našli novu varijantu po kojoj bi igraonica nastavila poslovati.
Zadnji radni dan igraonice je 19.03.2014.
Iz navedenog razloga više nećete imati mogućnost koristiti ostvarene bodove za proslavu rođendana.
Iste može iskoristiti za drugu pogodnost, popust od 10% prilikom kupnje.
Ukoliko osmislimo novu pogodnost mimo navedenog popusta, o istoj ćemo Vas odmah obavijestiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju i lijepi pozdrav,

Vaš one2play

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>