|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
17.1.2014 14:07:06   
Hannica

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: Lavica28

U Azelu rasprodaja.

jel opet smece odjeca ili je sve snizeno

Kod nas u Ze je danas 20 % snizenje na sve.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1651
17.1.2014 14:11:43   
Lavica28

U Azelu rasprodaja.

Nemam pojma nisam ulazila samo vidjela reklamu, a u zadnje vrijeme im je svakako sve smece...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1652
17.1.2014 14:13:50   
leona81
zna li neko gdje ima dubokih tena snizenih? ovo sto sam vidjela sve nesto slabo 20 posto ili sl

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 1653
17.1.2014 16:31:24   
teacher75

zna li neko gdje ima dubokih tena snizenih? ovo sto sam vidjela sve nesto slabo 20 posto ili sl

ja sam lani kupila u cicbanu kozne, crne sa pink, snizene sa 60 na 40, ono sto ostane po jedan broj, imala je srece da je to njen broj biouser posted image e sad ne znam jel bilo jos kakvih modela

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1654
17.1.2014 16:31:47   
teacher75

U Azelu rasprodaja.

Nemam pojma nisam ulazila samo vidjela reklamu, a u zadnje vrijeme im je svakako sve smece...

sve je snizeno, ja sam sebi nakupovala svasta danas od esprit i jednu tasnu morgan user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 1655
18.1.2014 12:35:08   
leona81

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam lani kupila u cicbanu kozne, crne sa pink, snizene sa 60 na 40, ono sto ostane po jedan broj, imala je srece da je to njen broj biouser posted image e sad ne znam jel bilo jos kakvih modela

hvala ti moram pogledati dok jos ima nesto snizeno

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1656
20.1.2014 12:08:34   
anitaa
u benetonu 50 % na sve. kupila crveni kaputić, 80 i nešto KM.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1657
20.1.2014 15:50:05   
Lavica28
hvalaaaa anitaaaa user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1658
24.1.2014 12:02:20   
anitaa
ja kao da radim u Benetonu, uglavnom od jutros je 70ka na izlogu, a unutra samo na dio robe, ali eto- uzela curi majičica za 7,5 KM..,

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 1659
24.1.2014 12:12:16   
salmy

IZVORNA PORUKA: anitaa

ja kao da radim u Benetonu, uglavnom od jutros je 70ka na izlogu, a unutra samo na dio robe, ali eto- uzela curi majičica za 7,5 KM..,

Ja bila prekjucer i nij e bilo 70% gledala mm dzubretarac koji je bio snizen u pola...bas mi previse dati 300 za njega..
Znas li slucajno je li zimska roba snizena 70% nemogu opet ici do grada..
a majcica sam i ja uzela bilo je po cener

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1660
24.1.2014 12:16:49   
pocahontas
ja uzela jaknu djetetu u benettonu pernatu za slijedeću godinu..jedna jedina ostade..snizena 50%user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1661
24.1.2014 12:17:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: anitaa

Ja bila prekjucer i nij e bilo 70% gledala mm dzubretarac koji je bio snizen u pola...bas mi previse dati 300 za njega..
Znas li slucajno je li zimska roba snizena 70% nemogu opet ici do grada..
a majcica sam i ja uzela bilo je po cener

ni juče nije bilo 70%...
od jutros je, koliko sam ja shavtila prodavačicu na komletan asortiman...
a robe unutra ima koliko se nije probralo...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1662
24.1.2014 12:19:27   
anitaa
iskreno govoreći ništa što se meni svidjelo, na ulazu one svečanije stvari, pa ima neke debele, zimske robe (džemperi, tunike), cijena im tek sad u priliku normalna...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1663
24.1.2014 12:22:53   
anitaa
nije još na sve, ja dva put pitala za svaki slučaj 

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1664
24.1.2014 12:24:24   
salmy
sutra cemo ici da vidimo....Mm kaze zvali ga iz one prodavnice Tom Tailor imaju snizenje na jakne 50% jos nesto dodatno 20...inace ima njihovu karticu pa ga cesto nazovu da kazu za snizenje

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1665
24.1.2014 12:28:25   
anitaa
I meni tako Belisima šalje poruke, iako već neko vrijeme ja i njihovi kreatori nismo na istoj valnoj dužini...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1666
24.1.2014 13:16:44   
elmaL
U Mepasu bas snizenje, razbolim se kad udjem u Zaru user posted image najvise para uvijek potrosim na djecijem, iako ovaj put malo sam se suzdrzala user posted image ali sto ima lijepih stvari za djevojcice starije, predivnih user posted image

kupih mm danas dzemper na kopcanje 20KM, bio 80, za rodjendan user posted image ima dosta lijepih kosulja po 20, 30KM za muskarce i pantalona isto, ali manji brojevi...

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1667
24.1.2014 21:31:18   
Full Moon
Ko misli kupovati u Benetonu, nek ne ceka previse, razgrabilo se dosta, a vec ima i vjesalica sa robom 70 posto snizenom, ja usrecih sebe i princezu, za djecake truba :(

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1668
24.1.2014 22:11:56   
teacher75
Trknula i ja veceras u onaj beneton u gradu, htjela lani jaknu za dogodine kupit al su mi bezveze modeli i boje, isto muske i nije perje unutra vec sintetika-mislim na punjenje. Na kraju sam joj uzela 3 tunike 70% snizene. Ono sto je 50% snizeno nisam ni gledala jer mi i dalje nije jeftino

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1669
25.1.2014 16:39:48   
teacher75
nadjoh u merkatoru jakne, nisu lose. isto je sintetika punjenje al djeluju tople i jeftine su pravo- 25km. uzela sam zutu lani za dogodine, unutra teget a sa vana zutauser posted image alanu uzeh neku malo tanju, vise za blaze zime il jeseni sa dva lica narandzasta i teget 28km

Neposredna veza do poruke: 1670
25.1.2014 16:57:08   
delfin
jel neko vidio jesu li jakne za djecake mođda jos sniđene, koliko su sad? i u kojem Benetonu

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 1671
25.1.2014 17:18:44   
Full Moon

nadjoh u merkatoru jakne, nisu lose. isto je sintetika punjenje al djeluju tople i jeftine su pravo- 25km. uzela sam zutu lani za dogodine, unutra teget a sa vana zutauser posted image alanu uzeh neku malo tanju, vise za blaze zime il jeseni sa dva lica narandzasta i teget 28km

Hahahhah, i ja A uzela sinoc tu, ionako ne volim pernate...
Danas i u sisley udjoh, sreca tu nema djecije odjece pa sebe pocastihuser posted image , 70 posto snizenje

Neposredna veza do poruke: 1672
25.1.2014 17:21:33   
teacher75
uh moram i ja onda u pon. do sisley da sebe pocastim ako sta ostaneuser posted image

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1673
25.1.2014 17:22:13   
teacher75
IZVORNA PORUKA: delfin

jel neko vidio jesu li jakne za djecake mođda jos sniđene, koliko su sad? i u kojem Benetonu

ima u benetonu u merkatoru, za grad nisam sigurna. isto su oko 25-28km, 70 posto snizene

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1674
25.1.2014 17:42:02   
Full Moon

uh moram i ja onda u pon. do sisley da sebe pocastim ako sta ostaneuser posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *