RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

škorpija -> RE: Sniženja ! (27.5.2013 11:43:58)

na pijaci sirano kod one tete što drži H&M stvari stilge majice Angry Birds ( H&M ) po cijeni od 12 KM, a s obzirom da ih ina onim FB stranicama prodaju po 26 KM mislim da je dobra ušteda.

Ali što je žena koja radi neljubazna to je posebna priča, majke mi da malci nije toliki zaljubljenik u kako on kaže "piiletinu" majke mi okrenula bih se i otišla, odavno goru prodavačicu nisam vidjela[sm=smiley11.gif]

maja78 RR -> RE: Sniženja ! (27.5.2013 14:41:10)

IZVORNA PORUKA: škorpija

na pijaci sirano kod one tete što drži H&M stvari stilge majice Angry Birds ( H&M ) po cijeni od 12 KM, a s obzirom da ih ina onim FB stranicama prodaju po 26 KM mislim da je dobra ušteda.

Ali što je žena koja radi neljubazna to je posebna priča, majke mi da malci nije toliki zaljubljenik u kako on kaže "piiletinu" majke mi okrenula bih se i otišla, odavno goru prodavačicu nisam vidjela[sm=smiley11.gif]

a jel to ono u zgradi, ona crna duge kose

mama75 -> RE: Sniženja ! (27.5.2013 15:02:03)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a jel to ono u zgradi, ona crna duge kose

Ona zena je vlasnica, sto je najtuznije. Ja sam cesto tamo, navratim da vidim sta ima, mada u zadnje vrijeme slabo kupujem jer nemaju H&M majice za vecu djecu. Moram otici po "piletinu" i moja mala je luda za njima.

škorpija -> RE: Sniženja ! (27.5.2013 21:40:58)

jeste u zgradi, ma kriza je žena, ali su majice super ima i većih brojeva, najmanji je 104

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (7.6.2013 20:33:24)

U One to play japanke winks za djevojčice sniženje na 1,45 KM...al samo broj 34 imaju :)
Kantica za plažu, sa sitom i lopatica i grablje...minis za djevojčice a ima i neki lik za dječake ne upratih koji malo jače od 3 KM...
dovar dio društvenih igara je snižen...mi smo danas kupili cika caka koja je bila 25 KM za 17 KM...
uglavnom ima dosta sniženih igračaka i karafeka povoljno...

e da i CD bumbo sa 6 epizoda je 0.95 pfeninga[sm=smiley36.gif]

R&T@ -> RE: Sniženja ! (7.6.2013 20:44:52)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U One to play japanke winks za djevojčice sniženje na 1,45 KM...al samo broj 34 imaju :)

Dobar broj [sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (7.6.2013 20:51:21)

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Dobar broj [sm=bravo.gif]

[sm=smiley20.gif]
jednoj japanke ...drugoj kanticu[sm=jezicek.gif]

delfin -> RE: Sniženja ! (7.6.2013 23:25:55)

u ALpini sniženje 50% do nedelje, a do kada je sniženje u one2Play

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (7.6.2013 23:28:04)

IZVORNA PORUKA: delfin

u ALpini sniženje 50% do nedelje, a do kada je sniženje u one2Play

koliko sam shavtila do isteka zaliha tih igračaka na sniženju jer nove dolaze....

e da i cekeri su im po 1,45 KM premdeni[sm=smiley36.gif]mi kupile sebi svaka po jedna jer smo plaćale isti 3 km i dale ga nani...a baš čust a čvrt za nošenje svega i ima suncokret koji namiguje[sm=smiley36.gif]

tajra26 -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 8:08:15)

evo da kazem u sport life-u u skenderiji imaju snjizenje trenerki zenskih po 47km ali su ostali manji brojevi. ima i za curice... ja se ponovila sa dvije [sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 8:15:05)

IZVORNA PORUKA: tajra26

evo da kazem u sport life-u u skenderiji imaju snjizenje trenerki zenskih po 47km ali su ostali manji brojevi. ima i za curice... ja se ponovila sa dvije [sm=smiley1.gif]

hvala..bas mi treba donji dio trenerka i nadam se da ti manji brojevi podrazumjevaju broj 38 [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 8:16:32)

one2 play jeeee

Skvo RR -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 9:32:49)

IZVORNA PORUKA: leona81

one2 play jeeee

jesu li sve igracke snizene, da idem danas?

pocahontas -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 9:34:35)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

one2 play jeeee

koliko su snizene?

Anoniman -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 9:58:17)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

hvala..bas mi treba donji dio trenerka i nadam se da ti manji brojevi podrazumjevaju broj 38 [sm=smiley1.gif]

e to je dobarinfo

pocahontas -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 10:10:20)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

e to je dobarinfo

pahuljo, je li nam broj 38 taj manji broj, sta ti kazes [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 11:15:10)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

e to je dobarinfo

pahuljo, je li nam broj 38 taj manji broj, sta ti kazes [sm=smiley36.gif]

Ma moze nama i 36, neka utegne malo, to se danas trazi [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 12:01:51)

one2 play jeeee

koliko su snizene?

veze nemam, procitala da je hanady napisala, moram i ja otici

AnLu -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 14:29:33)

za djevojcice ovih majica je bilo po 7km u harisu i to raznih.

gvendolina -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 14:38:56)

stvarno je teta katastrofa,nisam ni ja goru odavno vidjela.pa cak su i one u robotu ljubaznije. ne mogu da vjerujem da je ona vlasnica,kao da je neko bicem svaki dan tjera na posao?!

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 14:59:59)

one2 play jeeee

koliko su snizene?

veze nemam, procitala da je hanady napisala, moram i ja otici

snižene su neke drušvene igre...nešto autića, gormita...winks i mimnis programi za curice...

sad nisma baš sve vdijela...al recimo kantica sa sitom i lopata i grablje za plažu gormiti i minis su po 3 KM...papuče gormiti i winks po 1,45, ona drušvtena igra pingui, cika caka i patkice po 17 Km...to ono što sma ja kupila pa znam[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 15:01:06)

e sa za dječake autići oni metalni žuti dobri...svi po 4 i nešto Km...toga sma nakupovala...bager ovo ono[sm=jezicek.gif]

leona81 -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 17:04:54)

hanady meni treba za pokloncice a i za M winx i minis. dokad traje to

amra_sa -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 19:55:41)

Crocsice za djecu u Cipelićima na Alipašinu 3 marke ...

leona81 -> RE: Sniženja ! (10.6.2013 20:16:46)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Crocsice za djecu u Cipelićima na Alipašinu 3 marke ...

obicne ili imaju neke likove, mi uzeli u winku i otpalo nam ovo sto su kao likovi na njima, mislim da su 7 KM bile

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>