RE: Sniženja ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

canim -> RE: Sniženja ! (8.1.2013 10:29:33)

U Caprisi ima snizenje do 50% i u IANI ima neko snizenje s tim da nije sve snizeno 50%
U Batti i u Oviessu je vec neko pomenuo da isto ima snizenje do 50%

mamina princeza -> RE: Sniženja ! (8.1.2013 12:58:22)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo i mene kupila sam imedju ostalog[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i  jaknicu..mi smo na S broju 120....i ostala je jedna zelena i roza..ja sam uzela ljubicastu...ima M brojeva, ali mislim da je to tvojoj curki veliko...

hvala na info ... mi kupili u orchestri kako imam onu karticu kupili smo zelenu jaknu s krznom na rukavima - 60 KM :) veliku malo da moze i dogodine.:) mama moja je castila tim jos bolje:)

anđelo -> RE: Sniženja ! (12.1.2013 16:29:14)

U modnoj kući Drawer sniženje njihove robe.Ja kupila sebi kaput 100% vuna za 176 km, a bio je 220....eto ako ko ima plan kupovati ,može jeftinije proći [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Sniženja ! (12.1.2013 19:27:42)

IZVORNA PORUKA: anđelo

U modnoj kući Drawer sniženje njihove robe.Ja kupila sebi kaput 100% vuna za 176 km, a bio je 220....eto ako ko ima plan kupovati ,može jeftinije proći [sm=smiley1.gif]

ja sam nekidan kupila divan crni u benettonu na snizenju za 192km-snizen sa 384, prezadovoljna sam. ima slika na temi "sta ste posljednje kupili od garderobe"

minie -> RE: Sniženja ! (17.1.2013 18:01:04)

Je li ko nedavno bio u Waikikiju? Prosle godine u ovo vrijeme sam kupila divne muske dzempere na snizenju, a trebaju mi i ove, pa da vidim kakva je situacija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

nanika -> RE: Sniženja ! (17.1.2013 18:05:07)

IZVORNA PORUKA: minie

Je li ko nedavno bio u Waikikiju? Prosle godine u ovo vrijeme sam kupila divne muske dzempere na snizenju, a trebaju mi i ove, pa da vidim kakva je situacija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

I mene ovo zanima ali djecija odjeca.

Visnja RR -> RE: Sniženja ! (17.1.2013 18:16:22)

U Benettonu jos uvjek snizenje ... dok ne prodaju zalihu

ja se ponovih s jos jednom jaknetinom i kapom... ljubicastveno snizene za 30 %

[img]http://www.dodaj.rs/f/H/mE/1GF5Xztc/041.jpg[/img]

lila25 -> RE: Sniženja ! (17.1.2013 18:46:35)

Visnja super jakna [sm=bravo.gif] a koja joj je cijena bas je dobra boja...

teacher75 -> RE: Sniženja ! (17.1.2013 18:52:09)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

U Benettonu jos uvjek snizenje ... dok ne prodaju zalihu

ja se ponovih s jos jednom jaknetinom i kapom... ljubicastveno snizene za 30 %

[img]http://www.dodaj.rs/f/H/mE/1GF5Xztc/041.jpg[/img]

super je jakna, a oni se nisu bas pretrgli, mogli su je bar 50% snizit

zagy -> RE: Sniženja ! (17.1.2013 20:23:03)

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: minie

I mene ovo zanima ali djecija odjeca.

Za velike ne znam, prosle sedmice na djecijem odjelu se nisu pretrgli,iako je lafo snizenje, imaju jakne i to ne sve snizene, neke dukserice i pokoji dzemper. Naravno, sve sto se meni svidjelo nije na snizenju. Za cure kao i ima nesto za brace nista.

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 16:32:31)

u benettonu do 70% snizenje, ludnica koja je guzva, red na kasi

Ramona11 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 17:23:48)

U Waikikiju i u NewYorkeru je snizenje.

U Waikikiju sam nasla za malenog super pokucnice oko 8 KM, imaju raznih a i cipelica i cizmica male brojeve od 19-24. Mada moram napomenuti od zenske odjece slab izbor, prosle godine je bilo puno bolje.

A u N.Yorkeru ima dosta i muskih i zenskih stvari na popustu. Mm ulovio super jaknu za 60 KM, cijena prije joj je bila preko 100 KM.

draguljče -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 18:56:50)

IZVORNA PORUKA: teacher75

u benettonu do 70% snizenje, ludnica koja je guzva, red na kasi

Hehe, pa je li išta ostalo?! [sm=smiley1.gif]

Višnja, jakna je ekstra, i boja i kroj, ma odlična je. Koliko je bila?

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 18:59:12)

nisam gledala garderobu za djecu vec za odrasle, radnja je bila puna i stvari i ljudi, ocito niko nije kupovao nista prije ovog snizenja i svi cekali i nagrnuli,. onaj moj kaput sad snizen 70%!ima super stvari i brojeva, bar je bilo danas ako se sve nije prodalo sto valja jer je bila uzasna navala

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:00:58)

ja sam bila u benetonu kod vjecne vatre, sutra kontam otici u merkator da vidim ima li kakva zimska jakna za lana za 4-5 godina (za dogodine), tamo nije bilo

draguljče -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:01:13)

Ma mene i zanima odjeća za odrasle. [sm=smiley36.gif]

draguljče -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:02:49)

ja sam bila u benetonu kod vjecne vatre, sutra kontam otici u merkator da vidim ima li kakva zimska jakna za lana za 4-5 godina (za dogodine), tamo nije bilo

Bilo je super jakni za malu djecu u Tušu u Benetonu. Ne znam da li ih još ima. Ja sam bila prije 5 dana.

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:04:53)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Bilo je super jakni za malu djecu u Tušu u Benetonu. Ne znam da li ih još ima. Ja sam bila prije 5 dana.

ovdje je isto bilo za male, ali za 4-5 godina nijedna, bar ne kakvu ja hocu, ne bih sportsku kratku nego nesto kao ova visnjina

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:06:01)

ne znam u kojem je visnja kupila[sm=zmeden.gif]sad je vjerovatno ta snizena na 50% jer je ono sto je bilo 30% sad 50 a ono sto je bilo 50% sad 70.

draguljče -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:12:23)

Ja sam S kupila jaknu u Benetonu pored vječne vatre, piše na njoj da je za 5-6 godina, ali je njoj samo mrvicu velika. Kao Višnjina samo nema kaiš i neke zelene boje, baš lijepa.

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:17:24)

Ja sam S kupila jaknu u Benetonu pored vječne vatre, piše na njoj da je za 5-6 godina, ali je njoj samo mrvicu velika. Kao Višnjina samo nema kaiš i neke zelene boje, baš lijepa.

onda tih nema vise il ja nisam vidjela[sm=smiley13.gif]bila sam sa alanom, a on se vec bio unervozio tako da nista ne vidjeh. valjda nesto ima u merkatoru, ko zna kad cu opet do grada[sm=smiley13.gif]

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:18:45)

a mozda su te i bile, ja sam gledala ove zenske boje, i da je duga i strukirana ili da ima kajs, da je malo napucanije a ne bas sportska[sm=smiley1.gif]

draguljče -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:27:01)

[sm=smiley1.gif] I ova je ženska, zelena ženska.
Malo je duža, strukirana samo što nema kaiš. Ima kapuljaču. Bile su iste i bež, više onako malo boja starog zlata, ali nekako svijetla. Ne znam objasniti. [sm=smiley36.gif]
Biće i sniženje u Azelu, ove nove robe koja im je stigla. Mislim da kreće već od ponedeljka.

teacher75 -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:43:34)

[sm=smiley1.gif] I ova je ženska, zelena ženska.
Malo je duža, strukirana samo što nema kaiš. Ima kapuljaču. Bile su iste i bež, više onako malo boja starog zlata, ali nekako svijetla. Ne znam objasniti. [sm=smiley36.gif]
Biće i sniženje u Azelu, ove nove robe koja im je stigla. Mislim da kreće već od ponedeljka.

vidjela sam te zlatne, samo mali brojevi ostali. a azel mi se ne svidja ova nova roba

draguljče -> RE: Sniženja ! (19.1.2013 19:46:33)

Ja u Azelu nisam bila Bog zna otkad. Kakva je roba sada?
Kažu da ima Morgan, Patriš i T. Hilfiger. I još nešto, zaboravih ime.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>