leona81 -> RE: Sniženja ! (27.12.2012 9:49:41)
|
ima finih stvari ali moras ici stalno npr ovaj u titovoj utorkom i petkom im dolazi roba, ja sam nasla finih stvari...uzmem npr M majice za iduce ljeto jer je bilo majica po 3 KM zarinih, a super su, sto se tice nove marke za djecu, roba je isto iz francuske ili spanije, ali se nadje super stvari i jako povoljnih za curice npr mi smo uzeli potkosulje 2 komada 5 KM, gacice po 2 KM, carape po 2 KM, imamo jaknu njihovu za proljece bila je 19 KM...pidzame dugih rukava i kratkih su po 10 KM divne, bilo je bademantila po 10 KM, tj vise kao kucni ogrtac od flisa...svega, samo je fol da naletis kad dodje roba jer ode za sat vremena sve... sto se tice stvari za nas bilo je muskih sakoa po 15 KM zarinih, i jos bruka stvari ali je zena ispred mene npr naletila na 3 komada i odmah kupila sva 3...grabe se ljudi za robu jer znaju da nema vise... za nas uvode tommy hilfiger - vidjela sam hlace njihove i haljine... ona marka cashe ili tako nesto, ima takodjer divnih stvari, tunike budu po 20 KM, samo vecinom manji brojevi...
|
|
|
|