|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
4.12.2012 14:33:54   
Full Moon
U Konzumu je ludnica, ljudi trpaju kao da je dzabauser posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 601
4.12.2012 14:37:23   
bananica

IZVORNA PORUKA: Full Moon

mogu misliti, nece nas nista ni dopastiuser posted image

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 602
4.12.2012 14:41:35   
Full Moon
Ma hoce bona, pa ne bi oni stavili da traje dva dana da ne misle dopunjavati stalno policeuser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 603
4.12.2012 14:43:25   
damma

sta je na snizenju pa se tako grabe?

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 604
4.12.2012 14:44:15   
Full Moon
Pa sve igracke su 50 posto snizene, bas sveuser posted image

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 605
4.12.2012 14:45:42   
Ben 10
Zna li ko jesu li slikovnice ,bojanke i tako to na akciji???

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

Neposredna veza do poruke: 606
4.12.2012 14:48:39   
Skvo RR
cini mi se da odoh u novogodisnju nabavku poslije posla...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 607
4.12.2012 14:55:25   
neki x
Eh bas na vrijeme uletih na RRuser posted image user posted image
Odosmo se pocastiti malouser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 608
4.12.2012 15:04:07   
Full Moon
Mislim da bojanke i to nisu na akciji.

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 609
4.12.2012 15:05:15   
emina08

IZVORNA PORUKA: Ben 10

nisu , samo igračke
mi kupili laptop ali  plave bojeuser posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 610
4.12.2012 15:37:58   
shpagica

Ne znam jesu li bas sve, cula sam ljude da komentarisu da su neke igracke sklonjene sa polica danas i sutra.

Ja sam nasla ponesto, koga zanima fisher price program je snizen i to je super.

Neposredna veza do poruke: 611
4.12.2012 15:47:16   
Ben 10
Sto se tice igracaka mi ih imamo tonu pa i nismo nesto zainteresovani jer on samo Tomicu i prijatelje voli ,a to u Konzumu nema. ima onih bojanka ,slikovnica i ostalo na tu temu ,pa bi mu kupila jer mu je zimus sve propalo kada nam je stan poplivao ,sve se odljepile,pa ih morali lijepiti,a poskupe su.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 612
4.12.2012 15:53:06   
mamine oci

Sto se tice igracaka mi ih imamo tonu pa i nismo nesto zainteresovani jer on samo Tomicu i prijatelje voli ,a to u Konzumu nema. ima onih bojanka ,slikovnica i ostalo na tu temu ,pa bi mu kupila jer mu je zimus sve propalo kada nam je stan poplivao ,sve se odljepile,pa ih morali lijepiti,a poskupe su.

i mi smo nekad bili ljubitelji tomice imamo ih tonu ,a inace one fine metalne i na magnet imas u Bingu

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 613
4.12.2012 15:53:07   
Emmy

IZVORNA PORUKA: emina08

nisu , samo igračke

@emina08 koliko košta laptop i gdje ste ga kupili (mislim u kojem Konzumu?).....hvala

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu emina08)
Neposredna veza do poruke: 614
4.12.2012 16:10:04   
coki
Glede laptopa, ..., samo da javim, nisam ga kupovala, bila sam u Konzumu u Wisi oko 12.30, ...., bilo je rozih, ne znam za cijenu, nisam bila zainteresirana, imamo ga, ...., sve su igračke snižene, pa i one najskuplje i najbolje. Mi kupili stazu sa formulicama i daljinskim, ..., i poklone za sestrine curice.

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 615
4.12.2012 16:11:55   
Ben 10

IZVORNA PORUKA: mamine oci

i mi smo nekad bili ljubitelji tomice imamo ih tonu ,a inace one fine metalne i na magnet imas u Bingu

Nas to godinama drzi ,vec mi je dosadilo ,gdje se god okrenem sa jedne me strane ,tomica ,Pero ,Jakov ili neki drugi gleda...
Vidis danas sam bila u Bingu i bjezim od igracaka ,pa nisam ni pogledala ,nego kolko kostaju???

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 616
4.12.2012 16:14:33   
teacher75
ja bila u konzumu u bbi i importanu, tamo izbor igracaka bas los, nista nisam kupilauser posted image a od vize nista, nece moci otici tamouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 617
4.12.2012 16:15:58   
Medi_87
Tiki tamo je uvijek izbor nikakav, imas u wf koreji dosta igracaka, tamo je izbor haman pa kao i u wisi

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 618
4.12.2012 16:17:06   
mamine oci

Nas to godinama drzi ,vec mi je dosadilo ,gdje se god okrenem sa jedne me strane ,tomica ,Pero ,Jakov ili neki drugi gleda...
Vidis danas sam bila u Bingu i bjezim od igracaka ,pa nisam ni pogledala ,nego kolko kostaju???

od 13km-22km user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 619
4.12.2012 16:53:46   
ninuska

IZVORNA PORUKA: shpagica

Ne znam jesu li bas sve, cula sam ljude da komentarisu da su neke igracke sklonjene sa polica danas i sutra.

Ja sam nasla ponesto, koga zanima fisher price program je snizen i to je super.

Mi bili na Koreji i od Fisher price-a ostala smao slikovnica koju vec imamo user posted image . A, bila u nedjelju i bas je bio veliki izbor njihovih igracaka.

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 620
4.12.2012 16:54:27   
emina08

IZVORNA PORUKA: Emmy

IZVORNA PORUKA: emina08

nisu , samo igračke

@emina08 koliko košta laptop i gdje ste ga kupili (mislim u kojem Konzumu?).....hvala

laptop je koštao 27,50 a kupili smo ga u onom na koreji i bio je zadnji ,ja sam pitala za rozi kažu nestalo jutros ranouser posted image

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 621
4.12.2012 16:57:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja bila u konzumu u bbi i importanu, tamo izbor igracaka bas los, nista nisam kupilauser posted image a od vize nista, nece moci otici tamouser posted image

Konzum u BBI je inace los sa igrackama, jedna rafa, od toga pola slagalice....pa nije ti Koreja daleko?!
A imate i sutra dan...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 622
4.12.2012 17:01:19   
Ben 10

od 13km-22km user posted image

Te sam gledala u interexu i nisu bas ni one jeftine.Ima on par dobivao iz engleske ,zao mi dati tolike pare za obicnu malu igrackicu.Kupovala sam ja njemu dok je jos bio Turbo limac...

< Poruku je uredio Ben 10 -- 4.12.2012 17:02:00 >

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 623
4.12.2012 17:01:35   
ninuska
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

Konzum u BBI je inace los sa igrackama, jedna rafa, od toga pola slagalice....pa nije ti Koreja daleko?!
A imate i sutra dan...

< Poruku je uredio ninuska -- 4.12.2012 17:02:08 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 624
4.12.2012 17:10:57   
Lana_
i ja sam jutros bila u Konzumu,i svašta sam nakupovala svojim curama,a najviše su me oduševilecijenefisher price igrača,i stvarno je svega bilo..mi smo to za sv.Nikolu a da bar hoće ovako i za božićnje i novogodišnje praznike...

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *