gerberka -> RE: Kompleksi? (30.9.2011 11:39:16)
|
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: veeseelaa po mom mišljenju kompleks je jedna od najgorih bolesti i prezirem i zalim ljude koji imaju neki kompleks,s takvima je jako teško druziti se i to su definitivno bolesni ljudi ovisi o kojoj se vrsti kompleksa radi ja mislim da je malo grubo tako ih definisati.ipak se tu radi vjerovatno o manjku samopouzdanja .a neznam nijednu osobu koja nikad nije rekla da je bas po jusu u svojim ocima.sto neznaci da nisu normalne nego mozda samo malo nesigurne. potpisujem svaki čovjek ima pravo na svaki kompleks pa i kompleks da je siromašan npr..to nije bolest, komplekse donesu okolnosti i život zato npr mnogo bogatih ljudi pati od kompleksa vise vrijednosti..a ni oni nisu krivi..kompleks im je nametnuo život i uslovi ljudi se samo razlikuju po unutrasnjih snagama i emocionalnoj zrelosti kako da se nose sa kompleksom ili ne dozvole da se on razvije..nego popularan ostane u narodui receno normalkan, a neko poleti u vis, jer ga je kompleks preplavio, jer nije imao snage npor nositi se slavom ovo jednako vazi i za fizicxke nedostake, materijalne, emotivne i sl. samo ko je dovoljno zreo može da prevaziđe ili se nosi sa svojim kompokesima mislim da laze onaj ko kaze da nije imao nikada komplekse..za mene su mnogo zreliji i manje kompleksni ljudi koji su svoje kompkese osvijestili, nose se sa njima, prihvataju svoie mahane..to je zrelost
|
|
|
|