Lulu_08 -> RE: Kosa vasih djevojcica (22.6.2013 14:09:24)
|
IZVORNA PORUKA: mamina princeza kod nas je citava kosa loknava , suha i tesko se rascesljava... a nece da se osisa, jedva je docekala da joj naraste. ljeti je vezemo u rep ili kikice jer se jako puno znoji pa ne moze drugacije. ja nisma nesto strucna oko frizura p anesto ljepse ne znam ni napraviti specijalno ..... kosa jako teska za odrazvati .. a moze nikad da je ne pere [sm=jezicek.gif]samo kad se ne bi usmrdila od znoja i ostalog mogla bi danima, sedmicama da se na njoj ne vidi da je prljava.:) koj eulje koristite. ja sma bas citala na interenetu svasta da zene stavljaju i rgenerator za odrasle po donjim djelovima kose u ovakvim slucajevima. bas bi nam trebalo nesto d apomogne. onaj sprej za racesljavanje pomogne al treba ga jako puno staviti i trenutno je efkeat vec za par sati opet ako cu je cesljati moram....nemam sliku ovdje a uslikacu svoju "cupu" da je stavim ... dala bi ona sve da ima ravnu kosu, ista sam i ja bila ...godinama mi s ekosa malo ispravila al i dalje je kod svakog feniranja "vucem " koliko mogu [sm=jezicek.gif] na moru mi bude ista kao kod nje ( i ako pokisnem ) Ja stavljam po vrhovima regenerator samo obratim paznju da je onaj za svakodnevnu upotrebu tj za "normalnu" kosu, i stavljam joj nekada sprej za djecu za rascesljavanje iz DMa, a nekada ono silikonsko ulje, sve to samo po vrhovima :) IZVORNA PORUKA: niki83 Ja sam oduvijek uzivala u toj loknastoj kosi[sm=smiley1.gif] I kao dijete sam je bas imala poput starije djevojcice kod Lulu..nazalost mama je skrati jednom upravo zbog te muke oko pranja i cesljanja i goodbye loknice, nikad vise[sm=smiley13.gif] Kod moje N opet ni blizu moje kose, a ni mm, svijetla, tanka i rijetka.. Mislili smo da cemo sisanjem na kratko nesto postici ali ne,.. Pa smo sad odustali od sisanja i bas uzivamo i ona i ja da je vezemo u repice, kikice i pundjice i bas joj slatko stoji[sm=smiley1.gif] Ja sam imala kosu malo jos frckaviju od moje velike curke. Medjutim sa 19 dobih mononukleozu i valjda i stitna proradi tada i opadne veliki dio kose, nikada se nije skroz oporavila. Sada imam slabu kosu koja se i dalje frcxka ali na onaj "slabiji" nacin, znaci ne kao sto je bila prije. A sto se tice malene tvoje, mojoj starijoj je znatno postala kosa gusca u poslednjih godinu dana, tako da to valjda ide i kako rastu?
|
|
|
|