Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Taurus sta misluis hoce li se ova zlijezda na gospođipardon oko nje ovuci od antibiotika,pijem treci dan malkice me jos bli i crveno je i manje oteceno otprilik vel.ljesnjaka nisam isla ginicu ev cekam da dobijem
hoće od antibiotika, najbolje xiclav i ako se ne povuće za 5 dana koliko je jedna tura antibiotika obavezno produži još 5 dana jer ako ostane vratiće se garant
Evo gledam dr. Oza i prica o Aspirinu. Kaze da su studije pokazale da uzimanje aspirina svaki dan od 80mg 2x u dobi iznad 40godina smanjuje mogucnost oboljenja od raka dojke za 30%, a raka debelog crijeva cak 50%!
Et' malo infa. Ja nazalost ne smijem da ga pijem, alergicna.
Taurus sta misluis hoce li se ova zlijezda na gospođipardon oko nje ovuci od antibiotika,pijem treci dan malkice me jos bli i crveno je i manje oteceno otprilik vel.ljesnjaka nisam isla ginicu ev cekam da dobijem
hoće od antibiotika, najbolje xiclav i ako se ne povuće za 5 dana koliko je jedna tura antibiotika obavezno produži još 5 dana jer ako ostane vratiće se garant
primi me ko hirgeta
dogovoreno
jeste li riješili problem sa stolicom
kaka pored portalaka svaki cetiri do pet dana. ali zato da prostis "pusta vjetrove" skoro svaki deset minuta
da nije noćni kašalj od alergije moj R ima ta jprobelm u proljeće jer je alergičan na polen ja bih 2-3 noći pred spavanje davala po kašikicu flonidana...ne može joj škoditi a riješiti ćeš dilemu
primi me ko hirgeta
dogovoreno
jeste li riješili problem sa stolicom
kaka pored portalaka svaki cetiri do pet dana. ali zato da prostis "pusta vjetrove" skoro svaki deset minuta
Navecer pokiseli suhih sljiva i nek ujutro popije tu vodu.
koko možda dijete ima prirodno lijena crijeva ja sam jedna od tih i za mene je to skroz normalno....ne pravi mi nikakve probleme a dobro je da ima gasova u crijevima...znači da funkcionišu
koko pije li i parafinsku ulje uvece. Nama su predlagali i med u toplo mlijeko al najbolje je voce na prazan stomak npr jabuke
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
lady 26 ne znam jesi li u moru postova pročitala moj odgovor
da nije noćni kašalj od alergije moj R ima ta jprobelm u proljeće jer je alergičan na polen ja bih 2-3 noći pred spavanje davala po kašikicu flonidana...ne može joj škoditi a riješiti ćeš dilemu
+ kasikica pholcodina da umiri kasalj hos me primiti ko hirgeta pahuljo moja.....da ja pojedem mix hrane koju on dnevno pojede da bi ga "ocepilo" bilo bio joooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj ni sekunde vise.
IZVORNA PORUKA: taurus lady 26 ne znam jesi li u moru postova pročitala moj odgovor
ocigledno - nisam Ona kaslje vec 5 dana (zrelo) ali ima 2-3 noci kako kaslje suho na spavanju... Flonidan imam, dali joj ga prosli put kad je imala laringitis i jednom joj ga dadoh (mislim u pon i slagat cu ali mislim da je manje kasljala...)... Onda cu i to od veceras.... Ne vodi mi se doktoru, da tamo ne pokupi sta drugo, jer je ocigledno "naceta"...a nju ne drzi mjesto, da ne ide kod druge djece