teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (16.1.2012 15:58:37)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Ma i meni nedostaje prostora. Mastam o plakaru u spavacoj preko cijelog zida. Bice i to aBd brzo. Sad mi je obicni trokrilni(1.5m) u spavacoj, u djecjoj imam dvije neke komodice i dvokrilni ormar i tu stoji njihova garderoba. ja u spavaćoj imam američki plakar preko cijelog zida, u drugoj sobi takodje ala američki plakar preko cijelog zida i sve je puno ko oko i plus komoda do vrha, a komoda ko pola plakara ja fkt ne znam šta je ovo, ja u biti maštam o jednoj prostoriji od 30 m2 gdje će biti samo police i plakari za moju odjeću, obuću, tašne i sl[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] joj vesela, i meni je to zivotna zelja! inace moje pola garderobe je ostalo kod mame kad sam se udala (ono sto vise ne nosim a mrsko mi sjesti i zaroviti se, nesto podijelim rodicama) a duz citavog hodnika mi je mm napravio americki plakar u kojem su sve moje stvari (njegove i lanine su u americkom plakaru u spavacoj). i jedva mi je sve stalo, krcato, mm me stalno ruzi kad nesto kupim-kaze gdje ce mi to stati...
|
|
|
|