Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine (26.9.2011 13:39:42)
|
Zbog pojedinih dodje mi da nikad vise ni jedan post ne napisem na ovoj temi... Kao prvo i u sarajevu Hanady kod nekih dr se ponavlja bris na stafilokok aeurus tri puta, kao drugo kod felix je stafilokok aurus rezistentan na penicilin...govori li ti to nesto hanady??? Kao trece ti kao emancipovana zena, zena puna znanja trebala bi znatio da MRSA ili bilo koja bakterija ako si na otvorenom ne moze se prenijeti, osim ako je na kozi, a ti imas otvorenu ranu i diras baktericidan dio koze te osobe koja je oboljela. Da prva ja imam MRSA-u, mozda sam za neke kao sugava, ali ja se tako ne osjecam, i setam svaki dan, ne ulazim u kucu, ali ne idem drugim ljudima u kucu i ljudi koji meni u kucu dolaze prvenstveno su upozoreni sta nam je dijagnostikovano, pa kome ne smeta i ko nema strah bujrum. Moje je da upozorim. Nisam nista rekla sto felix izvodi Anela, sta vise pozeljno je da dijete koje nema temperaturu izadje na svjez zrak, ali nemojte me tjerati da caprkam po onoj staroj temi kad je jedno vece napisala kako je negdje, kod nekog ne sjecam se koga poslala Anela i muza, a tada je Anel bio bolestan, nije tada znala da je stafilokok, ali tada je dijete par sati prije toga imalo temperaturu i citiram nju kako je rekla bolesniji nego ikad. Nekim ljudima bolje ni ne obracati se, najrahatnija sam bila kad sam citala ovu temu i namjerno prelazila postove nekih osoba ni ne obracajuci paznju na njih kao da ne postoje. Ovo sto sam felix maloprije napisala niej mi bilo iz zle namjere sekunde, vec da zna, ali oan ne zeli da zna ocigledno, ali njena stvar ne zelim da se osvrcem na to...
|
|
|
|