teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine (30.9.2011 21:30:10)
|
eh evo me sa izvjestajem malo duzim[sm=smiley1.gif]malo sam dosla sebi, bilo je svega, sekiracije, plakanja, hormoni me pucaju, malo sam sebi dosla, prihvatila situaciju kakva jeste. uslovi gore nisu tako losi. srecom, nije guzva, veceras je ostala samo lana, jedan djecak i jedna beba gore. sestrice su ljubazne, odmah sam zamolila da nam daju sobu sa velikim krevetom jer sam [sm=nosecka.gif] i smjestli su nas u sobu sa jos jednom trudnicom i njenim djecakom. oni su imali vise srece od nas, pa su danas izasli tako da ce veceras a mozda i sutra (vidjecemo kako ce dalje biti) lana biti sama u sobi. veceras je sa mojom mamom a ja cu sutra poslije bazara gore. uspjele smo sinoc malo zajedno odspavati na krevetu, mada nedovoljno jer mi se nakupilo nesanice svih ovih prethodnih dana kod kuce s laninom temperaturom pa me glava boli i jedva cekam da legnem al sam vam se morala javiti. moram se jos i okupati i osusiti kosu. ne znam kako cu[sm=smiley13.gif]lana je popodne bila malo bolja, dosla je moja mama i zaigrala je, nija imala temperaturu i njoj se bas obradovala, a mene tjerala u sobu i govorila: "idi, mama, pava" (tjerala me da legnem u sobu i spavam), a htjela je da je majka nosa malo (pozeljelo dijete da je malo nosaju kad ja ne mogu). bilo mi je malo krivo, ljubomorna sto je zivnula sa mojom mamom a sa mnom nista, al sam se utjesila da ce im fino biti veceras bez mene[sm=smiley1.gif]onda je zaspala i temperatura je opet pocela da se dize[sm=smiley13.gif]dali su joj voltaren i dace joj i veceras infuziju, a sutra ujutro ce joj vaditi i urino kulturu kateterom jer sumnjaju da mozda ima i urinarnu infekciju[sm=smiley13.gif]danas su joj ukljucili i drugi atibiotik koji je sireg spektra, tako da moze pokriti vise bakteirja. vadili su joj i bris nosa i grla, ne znam rezultate. dr je rekla da ne ocekujemo poboljsanje jos za dan-dva do kne pocne terapija djelovati. pretpostavljam da ce je drzati gore najmanje 7 dana (koliko traje terapija)[sm=smiley13.gif]ja cu se navecer smjenjivati sa mamom- jednu noc ona jednu ja. ona se ponudila da bude svaku noc, ali ne mogu da je mucim toliko, kontam dosta mi je i svaka 2. noc da se naspavam, samo da lana bude dobro. neobicno mi je sada u stanu bez nje, gledam njen krevetac prazan. ovo je prva noc da cu provesti bez nje od kako se rodila[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|