Malenaoduvijek -> RE: Bebe 1 - 2 godine (30.9.2011 9:34:41)
|
dobro jutro bebacha drzim vam fige bice to ok, sibni sms ako budes mogla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] helena idu na kontrolu posto je Alen imao upalu pluca pa na kontrolu. moji momci su dobro, ja jos uvijek kisem i smrcem, ali samo ujutro ne kontam od cega [sm=smiley13.gif], nije to nista ali kontam da mi ne predje na ove male. megi ne bi vjerovala Igor se ne budi preko noci zadnjih 3-4 dana, ja ne mogu da vjerujem, ujutro samo skontam da mi je flasica sa mlijekom na stolicu pored sto znaci da se nije,ali zato imam ja svoju budilicu zutu. tekja 90% da idem jos ti se javim svakako da se dogovorimo [sm=smiley1.gif] felix super za briseve dad se uhvatite imuniteta i ti sebi nesto uzmi helena jeli tebe to tangira hoce li ti neko reci da se nekome ulizujes, to je problem tih ljudi a ne moj, ja cu da se ulizujem kome hocu [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] ljubac za sve redom [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] samo sam zaboravila dvoju bolesnu konu sa otoke (dadada) da mi brzo ozdravis [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|