Lady26 -> RE: Bebe 1 - 2 godine (28.9.2011 10:10:36)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Lana dosla od moje mame, brat je donio kaze hoce mami i hoce mami pa je donio...sve ok, ja je presvlacim, lezi i samo se dreknu aj mama, jedva joj stavih pelenu (ne da), obucem jedan dio pidzame a ona u plac...frcaju suze, nemoj me mama?! Pa ja pricam vidi prljava ti majica, obucemo ovu sa medom...i obuce je, napravila joj mlijeko, nece i opet u plac, naslonila se na mene i malo se smirila, pitam jel je sta boli kaze nije... Zaspala mi je bez icega [sm=smiley13.gif], ma ni mlijeko.... Nista mi nije jasno....[sm=zmeden.gif] Eh evo da se citiram, sad me mama zove, kaze bile njih dvije u parku juce, sve super, dosle kuci, moj brat spavao u sobi, naravno u mraku, i Lana udje u sobu i kako se on trznuo iz sna tako se ona prepala... Kaze nije htjela nista, ni da se igra, ni da jede, samo joj sjedila u krilu i govorila cace mama dodje...pitala je mama hoce li da je vodi meni a ona rekla nece dodje mama ode... Jedva joj obukla tene i brat mi je donio...kaze mislila hoce li me zvati i prekontala se pa nije....rekoh sto me nisi zvala, trebala je... Eto to joj je bilo....zato ona mene nije pustala ma sec da je odvojim od sebe, jedva joj obukla pidzamu....
|
|
|
|