Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozzzzzz kako su nam prehladjena djecica jutros Tiki kako je Lana
nama sinoc dolazio kum sa malim koji je 3 mjeseca stariji od adne, on je jadan samo bejzao od nje a ona samo trci za njim i grli ga, al ga tako jako stisne da i mene zaboli, nista damsko u njoj sinoc nije bilo
kod mene frka ovih dana fakat nista ne stizem, sinoc sam se srusila u krevet cim sam adnu uspavala i samo se pitala kako li cu izdrzati sa dvoje djece
marinci sta je drugu Isto sedativno djeluje i Florindan,i fenestil kapi. Jer znam da nam je ped. uvjek govorila da dam recimo florindan predvecer prije spavanja jer ima u sebi to neko dejstvo da lakse dise i sedativa umiruje ga ..tako i fenestil kapi,isto odma mi rekla za fenestil ako bude pospan da ne brinem da je to zbog kapi.
aaa, evo me mala nisam mogla doc od A. na red za lap. prebacim kablo na tv . i gleda crtice preko lap. Evo vrijeme mu spavat ninam ga i citam vas . A ima zima ima bgm magla se ne dize mraz se bjeli . Imal zime kod vas. Kako li je Lana , tiki se nije javljala bas se pitam?
ja onda ko da tivim na sibiru na planini hebote kod nas se bjeliiiiiii jos nije oso, magla se ne dize a sunca ni na zvizgu a sve i da ga ima, bude zubato nikakve fajde. BGM morat cu ja pobjec negdje u tople krajeve nije fer , kod nas zima il cu je vama malo poslat ma cini mi se bolje i da kisa pada toplije bi bilo ovako,suha zima.
Breskva ukljuci mu Rinostop nakon 10 min zaspalo djete
mi jutros bili na pregledu jer je M prehlađen i imo malo temp,i kažem ja doktorici da sam mu davala rinostop a ona veli nemoj više molim te on djeluje i sedativno bolje ne davati tako maloj djeci,
necu ni ja vise dam joj kasicicu pa sam sva istraumirana citav dan
Sunčate li se.... ... u utorak bi mogla pasti kiša, pa et, da znate ...
Ja svoje dijete haman zorim izvedem, ... mraz bude vani, ... jedina kolica na Dobrinji budu naša... al šta ću, .. rano mi se probudi pa nam to taman bude ... i onda kad je vani najtoplije ona zakuka da spava.. al hajd...
Kako su bolesna dječica?
I mi smo Operil kapi koristili .. ali jako kratko i po jednu kap, baš nam je frka bila... a i ja sam ih koristila u studentskim danima, .. i baš sam pretjerivala... osjetim posljedice...
Ja svoje dijete haman zorim izvedem, ... mraz bude vani, ... jedina kolica na Dobrinji budu naša... al šta ću, .. rano mi se probudi pa nam to taman bude ... i onda kad je vani najtoplije ona zakuka da spava.. al hajd...
Kako su bolesna dječica?
I mi smo Operil kapi koristili .. ali jako kratko i po jednu kap, baš nam je frka bila... a i ja sam ih koristila u studentskim danima, .. i baš sam pretjerivala... osjetim posljedice...
bananice bolje je ima jos malih problema s nosom al nema vise Rinostopa sva mi je grogi a ja strasiva Boze sacuvaj
nije valjda da te prepalo uspavljivanje nista im nece biti vjeruj mi
joj bananice ja sama sebe ne prepoznajem kad je ona u pitanju jest me prepalo baš,baš al recimo ljetos imala neku alergiju i doktor propise flonidan,njega sam s pjesmom davala a ista stvar u pitanju luda zena dibidus
dan... ja sam jutros bila pa pa hvala krivcima za moju srecu u nesreci i hvala onima koji su obradovali moje dijete. neznam jesam li na pravoj temi....ali sam posebno sretna radi jutrosnje "posjete",necijeg gesta i radi jedne pp. i drago mi je sto u ovom sivilu danasnjice ipak postoji neko ko cjeni covjeka u covjeku. i svratise neznanci u moj zivotni "tekst"...znala sam da ce jednom doci...i hvala im sto su jos uvjek tu . moje dijete je zavrsilo na sumamedu.jutros smo budni od 4 sata.preumorna sam,kuca mi smrdi na povracotinu ali svo zlo u tome...samo da moje dijete bude dobro. leukociti su 19000....teska upala.tjesi me sto mu je krv odlicna i sto nema anemije.bravo za mamine corbe. i tako....jos uvjek lijecim dvoje djece i Boga molim da ja ne pokleknem. idem sada da malo odmorim. i zahvaljujem Bogu sto vas imam,sto sam tu,sto ste tu ,i sto znam da cete uvjek biti
Kako su bolesna dječica?
pa gdje si ti??? nigdje te sresti?
hajde se nekad pokreni do Granda da kafu popijemo
E može, amo reci kad, ... al pokušaj se uklopit ovo zorom ... salim se...
Koji dan i eto me.... taman da obavim kupovinu u Mercu
bananice bolje je ima jos malih problema s nosom al nema vise Rinostopa sva mi je grogi a ja strasiva Boze sacuvaj
nije valjda da te prepalo uspavljivanje nista im nece biti vjeruj mi
joj bananice ja sama sebe ne prepoznajem kad je ona u pitanju jest me prepalo baš,baš al recimo ljetos imala neku alergiju i doktor propise flonidan,njega sam s pjesmom davala a ista stvar u pitanju luda zena dibidus
sve je to u par grama, kao sto dadada rece ujedno i stete i pomazu ako treba antibiotik - daje se i nema dalje ako treba voltaren - sta sad ako treba rhinostop - evo i njega.... sve s ciljem da je djetetu bolje
ja sam veliki panicar i strah me svega, al za divno cudo srce mi ko kuca kad cujem da je nesto dobro i da pomaze ovo vazi i za siroki spektar prirodnih preparata
Kako su bolesna dječica?
pa gdje si ti??? nigdje te sresti?
hajde se nekad pokreni do Granda da kafu popijemo
E može, amo reci kad, ... al pokušaj se uklopit ovo zorom ... salim se...
Koji dan i eto me.... taman da obavim kupovinu u Mercu
ih zorom se sredjujem za biznis pa sam veoma zauzeta
vecernji termini mi odgovaraju ja sam inace nocna ptica
joj ko ce jos i ovo sve citati..na poslu mi ludara žešća..sve sam poslala u neku stvar pogotovo ove ograničene strance čija ograničenost graniči sa blagom retardacijom... uglavnom, teta me zove sada kaze Raffi vristi, nece da mu promjeni pelenu i obuce pidzamu da spava, nece da sjedne u hranilicu da jede (a inace je ovo se regularna rutina)..kaze da ne zna sta mu je, da nije ovakav nikad bio.. reko dajte mi ga na tel. ja se ubih pricajuci kako to ne valja, kako mi je teta rekla da je ne slusa i da lijepo sada sjedne u stolicu i da jede..zaprijetih mu i policijom u protivnom..a on je samo hladno proslijedio slusalicu teti..ko veli, sta ova majka moja čapri ovoliko
Dan moje zene!! Sad samisla po nalaze A. (bris grla i nosa) i hb sve ok, e bas sam sretna .Juce je konacno poeo da jede i to se bas najeo i sinoc povrati , vjerovatno je iznenadio zeldac sa tolikom kolicinom hrane.U vrticu je sve ok, kazu uciteljice da slusa i da je jako bistar, bas se iznendade .Nama je za kasalj jako pomogao DENIVIT PLUS sirup, kupila sam u apoteci Denida, kosta 13,50KM, od borovih iglica, majcine dusice, propolisa i vitamina C, pa eto ako nekome trebanek proba i ovo za kasalj.Inace ja sam sve probala od luka i jabuka-caj, lovorov list, med i puter, kozja mast-od navedenog nije ni povratio niti imao sluzavu stolicu.A od sirupa je ima dvije sluzave stolice i skoro nikako nekaslje Hvala Bogu pa je petak, pa da se malo odmorim preko vikenda, mada moramo otici na dvije zalosti ,!
Zaboravi da vas pitam znaju li vasa djeca razlikovati lijevu i esnu stranu-ruku-nogu i sl.Ja sam se iznedadila da A.zna, kazem da mi desnu nogu da ti obudem tene od dade, pomislim da je slucajnost, pa opet ga testiram daj lijevu, okreni se na lijevo, sa desne trane i sl., on svaki put ispravo postupi Kaze mm, ma nemoguce je on je mali, ali Bogami ja sam ga pratila i testirala sedam dana nikada nije pogresio
p.s.izvinite na greskama nemam ja vakta da gledam i ispravljam sta pisem
Dan...JA opet na poslu grozna sam cekam platu i mjesecnicu a nijedne na vidiku....u brige me obje daju Kolektivno kasljemo ja puna slajma,sinoc sam mislila gripa me hoce spucati,maznem jedan daleron i eto danas sam bolja....sem nervoze nadam se da je samo pms u pitanju...Sreca vikend sutra i to neradni mada odlucih sama da se uhvatim oklagije i da pitu pravim ako na kraju ne bude uzljevaca... Nanika bole li opekotine Tacherko kako Lana danas nadam se da se nisi naljutila na nase savjete i da je Lanci ok Koko misa mu,ne da vam se...Brzo ozdravljene djecici a mamici puno snage... Lady ti si meni macka i po sva sjajis na slikama Eh da javila mi se bebana mora na operaciju nesto joj na ruci skocilo izmedju kostiju ,nadam se da ce biti ok Jutros me rastuzio Batko i slike prekrasnih ociju s najljepsim osmjehu,ociju koje su se nazalost zauvijek zatvorile...