veeseelaa -> RE: Bebe 1 - 2 godine (27.9.2011 15:29:11)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 upala pluca[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] tek maloprije dosli kuci, proveli citav dan u DZ. nalaz krvi pokazao jaku upalu, crp cak 101!!!leukociti 19.0, hematokrit 29.80, MPV 5.1, tako da je osim jake upale prisutna i anemija[sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] grlo cisto, tako da je dr odmah iskljucila upalu grla, sa slusalicama nije nista cula ali nas je poslala na snimanje pluca i pokazalo upalu na oba plucna krila[sm=smiley19.gif] sto je najgore, poslala nas plumologu u omera maslica jer je plumolog u novom gradu radio tek popodne da provjeri dijagnozu i on rekao da ne vidi nista[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] doktorica i njena kolegica nisu mogle vjerovati jer se na snimku pravo vidi, pa su poslije pitale jos kolegu plumologa iz novog grada i on potvrdio upalu pluca. e svasta! ukljucili joj injekcije nekoliko dana pa ce poslije pancef antibiotik. ne mogu da vjerujem kako je hinjski dobila upalu jer uopce nije puno kasljala, niti se ista culo sa slusalicama[sm=smiley13.gif] ja sam napola luda, sve me ovo izmorilo i psihicki i fizicki, maloprije joj dala paracetmaol, temperatura bila 38.4. sva sam fuj[sm=smiley13.gif] tiki žao mi je al bar znate sad šta je u pitanju, biće Lanica brzo bolje čim je terapija uključena, budite jake obje, ljubim vas
|
|
|
|