|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
26.9.2011 20:43:06   
teacher75
evo me, sad dr otisla. nije upala grla vec viroza ili urinarna infekcija. sutra ujutro joj moram vaditi nalaze, urina ako ikako uspijem i krv pa cemo vidjeti. mm otisao u apoteku da uzme nesto "hidro" da pije da ne dehidrira i antibiotik koji ne mislim ukljucivati dok ne vidim nalaze. uglavnom.dr kaze da se ne brinem, da nije nista strasno. voljela bih da je viroza. samo da nije urinarna infekcijauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 376
26.9.2011 20:47:49   
Anoniman
Tiki, hajd barem ces malo mirnije spavati a Lani saljem veliki user posted image i daj Boze da to bude samo mala virozica

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 377
26.9.2011 20:49:17   
N_N
Dobro veče user posted image
Kako nam je generacija? user posted image Nismo u toku nikako user posted image Čitam Lana bolesna user posted image držimo fige da što prije ozdravi! Ostali.... nadam se da ste dobro. Mi smo hB dobro, kod nas trenutno haos, sve igračke su na podu u svim prostorijama user posted image
Moram vam ovo napisati: neku noć sretnemo drugaricu Ajnu (sahara) user posted image pitam je koliko ima godina, kaže deset user posted image user posted image hej meda, kako je porasla, slatka curica. pa eto.... mislim...... da zamolim druga A da nam javi...... kad raskine..... i tako..... user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 378
26.9.2011 20:49:51   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: teacher75

evo me, sad dr otisla. nije upala grla vec viroza ili urinarna infekcija. sutra ujutro joj moram vaditi nalaze, urina ako ikako uspijem i krv pa cemo vidjeti. mm otisao u apoteku da uzme nesto "hidro" da pije da ne dehidrira i antibiotik koji ne mislim ukljucivati dok ne vidim nalaze. uglavnom.dr kaze da se ne brinem, da nije nista strasno. voljela bih da je viroza. samo da nije urinarna infekcijauser posted image

tiki jesi li primjetila da joj je tamnija mokraca ili da ima jaci mirisuser posted image vjerovatno je neki viruscic u pitanju,bice dobro aBduser posted image
A imas ovdje savjete u slucaju povracanja od hanady
http://www.ringeraja.ba/clanak/kad-dijete-povraca---dijeta_622.html

taj rehidramix smo i mi dobili kada je A povracao,daji joj pomalo umjesto druge tekucine

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 379
26.9.2011 20:50:15   
Rabi
Nemoj nista da predvidjas i da se opterecujes! Nek je sad hB dobro, a ujutru po nalaze!
Bice to sve aBd dobro, nemoj se sikiratiuser posted image Cuvaj to malo u pupi, jer se i ono s tobom zajedno sikira

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 380
26.9.2011 20:53:59   
teacher75
hvala vam na utjesnim rijecimauser posted image nisam primijetila nista cudno sa mokracom, ne vjerujem da cu je uspejti uhvatiit sutra u onu kesicu, al da bar krv izvadimo. sta moze krv pokazati?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 381
26.9.2011 20:55:02   
N_N
teacher, držimo fige da viroza prođe što prije user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 382
26.9.2011 20:56:06   
Hanady RR

hvala vam na utjesnim rijecimauser posted image nisam primijetila nista cudno sa mokracom, ne vjerujem da cu je uspejti uhvatiit sutra u onu kesicu, al da bar krv izvadimo. sta moze krv pokazati?

nemoj brinuti...

uopšte ne mora biti urinarna infekcija...smao polako.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 383
26.9.2011 20:56:47   
teacher75
sta moze nalaz krvi pokazati u ovom slucaju?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 384
26.9.2011 20:58:50   
bebacha
Ona samo ima jacu virozu koja je skroz oborila.
jel joj urin drugacij,placel kad piski

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 385
26.9.2011 20:59:02   
Rabi
Eh kad sam ja svojoj ajsi kad joj je bilo 3-4 mjeseca uspjela uhvatiti, uhvatices mozda i tiuser posted image Ja sam ovako uradila!
Ujutru smo trebali ici da vadimo krv i urin da ponesemo! Ja spremila Ajsicu, i sve sredila samo da krenem...a mm pita a gdje je pisauser posted image Ja se za glavu uhvatilauser posted image I sta cu haj reko da probam...stavim kesicu na pisu, udjem u wc, odvrnem vodu...i u roku 15 sec moja Ajsa napuni onu kesicuuser posted image hehehehe....meni sega bilo!!! Probaj odmah cim se probudi, skini pelenu, zalijepi kesicu i u wc uradi isto ovo! MOzda upali! Sretno!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 386
26.9.2011 20:59:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

Ona samo ima jacu virozu koja je skroz oborila.
jel joj urin drugacij,placel kad piski

nisam primijetila da place, mada je juce govorila da je guza boli al u zadnje vrijeme izmislja da je koljeno boli ili lakat pa ne znam koliko je to pouzdanouser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 387
26.9.2011 21:01:02   
Rabi

Pokazace ima li kakva upala!
CRP i leukociti ce pokazati ima li kakve upale!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 388
26.9.2011 21:02:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Rabi

Eh kad sam ja svojoj ajsi kad joj je bilo 3-4 mjeseca uspjela uhvatiti, uhvatices mozda i tiuser posted image Ja sam ovako uradila!
Ujutru smo trebali ici da vadimo krv i urin da ponesemo! Ja spremila Ajsicu, i sve sredila samo da krenem...a mm pita a gdje je pisauser posted image Ja se za glavu uhvatilauser posted image I sta cu haj reko da probam...stavim kesicu na pisu, udjem u wc, odvrnem vodu...i u roku 15 sec moja Ajsa napuni onu kesicuuser posted image hehehehe....meni sega bilo!!! Probaj odmah cim se probudi, skini pelenu, zalijepi kesicu i u wc uradi isto ovo! MOzda upali! Sretno!

meni skoro sve iz te kesice iscuri u pelenu, to mi se do sada desilo vec nekoliko putauser posted image zadnji put sam jedva uspjela par kapi saucvati pa smo ganjali stelu da pristanu da nam analiziraju urin na osnovu toliko malo tekucine jer traze pola fildzana inace

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 389
26.9.2011 21:02:48   
gvendolina

pokazace da li ima neka upala,ako nema onda je u pitanju virus...najbolje je mozda da sacekas do sutra nalaze pa da vidis za antibiotik da li je potreban

a z aurin probaj ovo sto je Rabi napisala,odma cim se probudi stavi kesicu ...a i mi kada smo advali urin uhvatili smo sasvim malo i bilo je dovoljno

< Poruku je uredio gvendolina -- 26.9.2011 21:04:13 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 390
26.9.2011 21:04:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gvendolina

pokazace da li ima neka upala,ako nema onda je u pitanju virus...najbolje je mozda da sacekas do sutra nalaze pa da vidis za antibiotik da li je potreban

to sam i planirala, ako bude upala onda moze biti i mokracni kanali, jel tako? a ako nije grlo, ne znam cega jos moze biti upalauser posted image nadam se da ce biti viroza. kod urinarnih infekcija ispadne isto ta sedimentacija krvi povisena?

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 391
26.9.2011 21:04:42   
Rabi
Hej maco, cim se probudi skidaj pelenu i stavljaj kesicu...i tako, bez pelene pravac wc, pusti vodu da tece...i drzi je u rukama, malo  joj paznju usmjeri na nesto da ti bude mirna, a ne da ona vrcka i hoda...odlijepi se ono cudo od kesice! Ovako uradi cim se probudi, jer oni obicno piske posle budjenja!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 392
26.9.2011 21:06:05   
teacher75

Hej maco, cim se probudi skidaj pelenu i stavljaj kesicu...i tako, bez pelene pravac wc, pusti vodu da tece...i drzi je u rukama, malo  joj paznju usmjeri na nesto da ti bude mirna, a ne da ona vrcka i hoda...odlijepi se ono cudo od kesice! Ovako uradi cim se probudi, jer oni obicno piske posle budjenja!

probacu, mada obicno dok se ja dogegam do njene sobe i kreveta ona to vec obaviuser posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 393
26.9.2011 21:06:42   
Anoniman

meni skoro sve iz te kesice iscuri u pelenu, to mi se do sada desilo vec nekoliko putauser posted image zadnji put sam jedva uspjela par kapi saucvati pa smo ganjali stelu da pristanu da nam analiziraju urin na osnovu toliko malo tekucine jer traze pola fildzana inace
uh ne spominji hvatanje piseuser posted image al opet je mislim da je lakse muskim uloviti pisu nego curicama .
Al moras paziti i misliti na to kad joj kesu stavis jer se zna prosuti kao nama sta je puta
user posted image user posted image BIT ce ona dobro abd

Neposredna veza do poruke: 394
26.9.2011 21:26:24   
dafri
veče,
da i mi mahnemo na novoj temiuser posted image
jedino upratih da je Lana bolesna, želimo joj brzo ozdravljenje

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 395
26.9.2011 21:33:11   
Lady26
Teacher od srca vam zelim da nije urinarna infekcija niti upala m.k. user posted image user posted image user posted image
Daj boze da je samo grlo u pitanju opet je lakse predeverati...
Bas mi je zao, evo citam sve redom.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 396
26.9.2011 21:36:43   
teacher75
hvala lady, ma ja sam poludjela, da je vidite kakva je jadnica, nit romori nit govori, samo gleda onim tuznim okicama ili spava, ne mrdauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 397
26.9.2011 21:41:18   
Lady26
Vjerujem....moja je bila mrvica kad se to tako desilo...al nije aBd, ruzno reci ali daj boze samo da je upala grla ili nei virus...
Jel ima sad turu?
Obavezno urin, kako znate i umijete uhvati pa koliko god....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 398
26.9.2011 21:41:26   
Anoniman

hvala lady, ma ja sam poludjela, da je vidite kakva je jadnica, nit romori nit govori, samo gleda onim tuznim okicama ili spava, ne mrdauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 399
26.9.2011 21:42:11   
Hannica

user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *