D_K -> RE: Hobi u trudnoci-pravljenje nakita (3.8.2012 21:29:45)
|
evo info za ljubiteljice fimo, kopirano sa druge teme. malo sad upd_ate-irala neke informacije.. IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: bebacha D.K. gdje kupujes masu,jel neka posebna i koji lak koristis.a ako hoces mogu ti dat facebook profil zene koja povoljno prodaje materijal za nakit fimo masu kupujem u Merkatoru na Socijalnom.. bilo je u OBI-ju (sad ima fimo u OBI-ju i masinice da mozes praviti perle i tona nekih masinica ali prilicno su skupe) a kazu da ima i pored Meeting pointa jedna galerija u kojoj prodaju masu.. lakiram obicnim bezbojnim lakom za nokte.. mislila sam da kupim lak sa sljokicama ali obicno kupujem fimo masu sa sljokicama unutra pa nema potrebe.. u OBI-ju je bilo snizenje pa sam kupila jedan akrilni lak ali ga nisam jos probala.. za profil, odlicno - posalji mi molim te :)) hvala :)) IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: tajra Gdje kupite tu fimo masu? ili tu neku drugu? Moja djevojcica i ja gledamo one emisije na utilisimi i oni koriste polimersku glinu koja se pece u rerni... ona to uradi od plastelina, ali nije nosivo...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ako si u Sarajevu onda mozes naci fimo masu u Merkatoru na Socijalnom.. Cim udjes, maltene kod korpi, desno na polici.. Nalazila sam i u OBI-ju ali vec dva puta su im prazne police.. Perlice i ostalo na Otoci, OBI-ju itd. (OBI ima fimo masu ali je komad 4,7 km a isti takav kosta 2,70 km u Merkatoru.. Perlice imaju i na Siranu - muz od tete na Otoci drzi stand na Siranu samo provjeri cijene, nisam 100 % sigurna da su iste cijene) Pece se na 110 C oko 30 min. Aha, kazu da ima i na Skenderiji kupiti fimo mase i da imaju veliki izbor boja ali nisam jos isla, meni se cini da je to u onoj galeriji kod kina Meeting Point ali nemoj mi vjerovati.. (Isla sam ali je opet Mekator najjeftiniji ali Merkatoru mozes naci samo fimo i nekoliko alata za rad a perle, trake, zica i ostalo Otoka ili ova radnja kod M.P.) Ja sam svojim smizlama napravila nekoliko slatkih narukvica..
|
|
|
|