Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dvomjesečna bebica Emin Nadžak treba našu pomoć! 15.9.2011 8:33:53
palachinken
Drage moje, opet je , nazalost, vrijeme da pokažemo veliko RR srce. U ime porodice Nadžak, roditelja Kemala i Elme, objavljujem podatke i upućujem Apel za pomoć za dvomjesečnu bebu Emina Nadžaka, kojem je utvrđena dijagnoza glaucoma.cong.oc. To je bolest koja napada njegove oči i svaki dan on nepovratno gubi vid i dovodi do nepovratnog sljepila. Operativnim putem može se zaustaviti gubitak vida. Operacija je zakazana 10.oktobar na klinici u Njemačkoj. Cijena same operacije oko 22.000 KM. Najvažnija je brzina, jer ukoliko do termina ne skupimo dovoljno novca, roditelji će morati otkazati termin, a a to Eminu znači potpuni gubitak vida. Molimo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu financijski da uplate mogu izvrsiti na sljedeće načine:
BOSNA I HERCEGOVINA
Broj računa je 3385802502276869 kod UNICREDIT Bank Zenica Svrha uplate: Pomoć za oboljelog Emina Primaoc: Nadžak Elma
UPLATE IZ INOSTRANSTVA: UniCredit Bank d.d.Kardinala Stepinca BB88000 Mostar
SWIFT CODE: UNCRBA 22IBAN: BA39 3385802835375257 Nadžak Elma
RE: Dvomjesečna bebica Emin Nadžak treba našu... 15.9.2011 8:36:21
palachinken
Iznos nije prevelik i mogao bi se skupiti. Nazalost, nema se vremena za humanitarne telefone. Po gradu (Zenica) ima nekoliko kutija za donacije. Emin, dusa mala, je prijevremeno rodjen i vec je izvojevao svoju bitku u inkubatoru. Molim dragog Allaha da pomogne njemu i roditeljima.
RE: Dvomjesečna bebica Emin Nadžak treba našu... 15.9.2011 11:59:22
palachinken
henna, mi smo vec dali, ali moze se kafa organizovati. koko, kutija ima u kaficu koji se nalazi u prizemlju zgrade RMK, zgrada gdje su silna ministarstva i ostalo. A u subotu ce biti i skupljanje na ulici u centru grada.
RE: Dvomjesečna bebica Emin Nadžak treba našu... 15.9.2011 13:03:05
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
henna, mi smo vec dali, ali moze se kafa organizovati. koko, kutija ima u kaficu koji se nalazi u prizemlju zgrade RMK, zgrada gdje su silna ministarstva i ostalo. A u subotu ce biti i skupljanje na ulici u centru grada.
jel znas u kojem periodu
ja imam frku ovih dana ogromnu,svadbu u subotu,ali doletila bi do kutije kroz jutro
RE: Dvomjesečna bebica Emin Nadžak treba našu... 16.9.2011 16:11:29
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Palachinken, bit ce to aBd uredu! Skupit ce se insallah! U koliko je sutra skup u gradu? Mislim kutija...
od 10 sati...ne znam dokad
sad sam vidjela na fb
RE: Dvomjesečna bebica Emin Nadžak treba našu... 19.9.2011 12:29:21
Mya_81 RR
U srijedu će opet kod tri trafike biti postavljena kutija.
Takodjer će se ovaj put dijeliti i kolačići za one koji budu davali priloge, pa ako ima koja slobodna forumašica slobodna i voljna da napravi koji kolač neka mi se javi.
RE: Dvomjesečna bebica Emin Nadžak treba našu... 20.9.2011 14:18:08
mamine oci
IZVORNA PORUKA: palachinken
Drage moje, opet je , nazalost, vrijeme da pokažemo veliko RR srce. U ime porodice Nadžak, roditelja Kemala i Elme, objavljujem podatke i upućujem Apel za pomoć za dvomjesečnu bebu Emina Nadžaka, kojem je utvrđena dijagnoza glaucoma.cong.oc. To je bolest koja napada njegove oči i svaki dan on nepovratno gubi vid i dovodi do nepovratnog sljepila. Operativnim putem može se zaustaviti gubitak vida. Operacija je zakazana 10.oktobar na klinici u Njemačkoj. Cijena same operacije oko 22.000 KM. Najvažnija je brzina, jer ukoliko do termina ne skupimo dovoljno novca, roditelji će morati otkazati termin, a a to Eminu znači potpuni gubitak vida. Molimo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu financijski da uplate mogu izvrsiti na sljedeće načine:
BOSNA I HERCEGOVINA
Broj računa je 3385802502276869 kod UNICREDIT Bank Zenica Svrha uplate: Pomoć za oboljelog Emina Primaoc: Nadžak Elma
UPLATE IZ INOSTRANSTVA: UniCredit Bank d.d.Kardinala Stepinca BB88000 Mostar
SWIFT CODE: UNCRBA 22IBAN: BA39 3385802835375257 Nadžak Elma