Nedi -> RE: Problemi sa spavanjem (3.8.2010 15:18:03)
|
IZVORNA PORUKA: Gracanka IZVORNA PORUKA: ivanak Evo rodila sam ima 6 dana i stvarno beba kad spava, lijepo spava. Nekad je problem, recimo od pola puta spavanja način da zaspe. Ja ne želim ju njihati i na taj način uspavljivati..., a ne želi nikako čuču za zaspati, jedino je moja sika umiri za zaspati naknadno ili zaspe pri podoju, a nekad se i sama uspava. Prvo djete mi je volilo čuču pa mi je bilo lakše za zaspat. Podojim ga, uvalim čuču i on spava ko veliki. Kako naučiti da spava bez njihanja i bez čuče? Šta ću je ostaviti da plače??? Nemam pojma šta bi radila... Ako sam dobro razumjela,ona zaspe uz siku,pa u čemu je onda problem? To je po meni najbolji način uspavljivanja,dobro,najbolje ako beba hoće ležati u krevetiću i sama zaspati,ali to je rijetkost. Valjda je problem što ivana uz malu paulu ima i bebicu od godinu dana koja isto tako treba mamu i želi joj se posvetiti dok novorođenče spava. Ivana ne znam šta bih ti savjetovala jer nisam imala 2 bebe nego samo 1 i imala sam svo vrijeme svijeta samo za njega pa i kad bi ležao na meni satima ja bih ga pustila. Možda da pokušaš promijeniti cucu, možda joj se ta ne sviđa, da nađeš neku koja više sliči siki?
|
|
|
|