salmana
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: salmana IZVORNA PORUKA: Super Beba Slušaj, da si ti rekla da ti je jetrva opsovala nekog, širila laži o tebi i tvojoj djeci, pljunula te, nije se htjela rukovati s tobom, zagrliti...da si dala bilo kakav primjer njenog šuka, ja bih rekla, e fkt žene... Ovo bi bilo previse OFIRNO ovako kako si napisala-direktno pokazano neprijateljstvo, ona je mnogo namazanija od toga i skoro pa sve sto si navela upakuje u šuk zvani "djeciji rodjendan" kontas? Da se razumijemo, to je osoba koja ti ništa u životu ne treba značiti, skoro pa nebitan lik u tvom životu...Ima ljudi s kojima smo dobri, ima ljudi s kojima nismo...Jbg, ona ima neki problem s tobom, pomnoži je s nulom i mirna Bosna...Fkt ne kontam čemu tolika tragedija... K'o što salmy reče - nit ti je rod, nit snaha ili svekrva, nit ste u zajednici pa je moraš trpiti...Na svoju stranu, poklon u smeće i zaboravi je... To i jeste moj stav, to je to. Samo, jutros sam bila "svjeze ujedena" zmijski mi tirov malo zagrijao krv, nece me isprovocirati, niti ceme ikada navesti da joj vratim istom mjerom, to jednostavno nije moj nivo. I mirna Bosna.
|