Lady26 -> RE: jetrve (20.12.2011 14:46:57)
|
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A ne.... Ona je sve to prosla u zivotu i sad niko kao ona... Zivota mi... Totalno su drugaciji od nas bosanaca, nemaju postovanja ni prema kome, nemaju vremena ni za sta osim za kafe i posao, djeca su im "zapustena", totalno raspustena, nema kod njih da se poigraju sa djecom, pomaze, nista od toga.... Kad dodje ni en obrati se Lani kako treba...djever je napomene da se slika s njom [sm=smiley13.gif]...al dobro... Zato mi jako volimo Luku, al stvarno, dijete ti se bukvalno pod kozu uvuce, mm skoro sve vrijeme dok su tu provede igrajuci se s njim i Lanom...a i djever obozava Lanu...meni to jako mnogo znaci...dok ona [sm=smiley29.gif] Samo pod*ebava, provocira, ismijava neke nase obicaje i sl... Prica kako joj je ovo drugi brak, nije iskljuceno da ce se i treci put udati i to pred svekrom i svekrvom...koji su je prihvatili na prvu bez obrzira na to dijete i ne razdvajaju je od Luke i Lane... po meni ona je jako brzo "sazrela", valjda je zivot natjerao i sad je ne skide niko sa oblaka....
|
|
|
|