Anoniman -> RE: Problemi sa menstruacijom (28.4.2012 11:48:36)
|
molila bih pomoc od neke jer mi je stvarno hitno... neznam dali sam na pravoj temi,ako nisam neka moderator premjesti. vec 6 mjeseci koristim microgynon kapsule. do sada nisam imala nikakvih problema. proslog mjeseca kada sam trebala popiti zadnju 21 tabletu,trebala sam na sluzbeni put. jednostavno sam htjela da odgodim menstruaciju. prijateljice su mi reke da ako zelim da odgodim menstruaciju da samo nastavim da pijem sljedece pakovanje tableta,i da ne prekidam,dakle da eventualno odgodim jedan mjesec. tako sam i napravila.nastavila sam piti,ali sam prije 3 dana prokrvarila,ali ne malo nego malo vise,kao da je prava menstruacija.kako sam citala da se nesmije prekidati sa kontracepcijom,ja je i dalje koristim. imam jos 5 tableta iz ove zadnje kutije ..sto znaci da cu vjerovatno opet prokrvariri nakon par dana kada potrosim ovo pakovanje... kako nisam u bosni,nemogu otici ginekologu,ali sam se uzasno prepala. drage zene ako mi neka moze dat savjet ili bilo kakvu informaciju,molim vas... neznam sta cu a strah me. sad mi je krivo sto sam ovo uopste napravila,odnosno sto sam nastavila to sljedece pakovanje,ali sad je kasno da se kajem.. jos jednom molim ako neka zna bilo sta o ovome ili joj se slicno desilo da napise... hvala vam unaprijed.
|
|
|
|