malena27 RR
|
IZVORNA PORUKA: emy24 pozdrav drage moje...ma neznam ni kako da nazovem ovu temu,bas sam uplasena,i iznendađena... mnoge od vas znaju da sam ja imala spontani pobacaj u martu,i poslije toga samo mi je se jedan mjeseca poremetila menustracija..isla na kontrole redovne i sve je bilo ok,i evo poceli smo raditi na novom clanu nase porodice,kad opet je iskrsnuo nek problem...redovna mi je bila 17.9,i bila je malo obilnija nego inace,ali ja sam to prepisala,malo i upali,malo i stresu,trajala 5dana i gotovo,i ja i moj muz sinoc napali jedno na drugo,jer su nam plodnidani,ma ja nisam ni primjetila ustvari nije nista ni bilo,jer sam se prije tusirala,kad muz me zove u kupatilo i kaze ti krvaris... meni su se noge odsijekle,kako sta nemam poima???jutros nazovem svog ginekologa,i on mi kaze da je doslo do poremecaja hormona,ili se stvorila neka cista u međuvremenu koja je pukla,i da sacekma dok prođe ili u slucaju obilnijeg krvarenja da se javim njemu...zanima me dali se neko susretao sa ovim i imate li kakav savjet IZVORNA PORUKA: salmy Meni se to zna desiti,nista strasno.Bas prosle godine kad je bio rođendan ja dobila,a nisam trebala jer sam imala prije 15 dana? Prosla mi normala,otisla na pregleda poslije i sve ok.Isto gin,rekao mozda stres ili vodene ciste I ja sam se prepala,ali nista strasno.Kad ti prođe otiđi na pregled.Nadam se da ce biti sve ok! Sretno IZVORNA PORUKA: emy24 krvarenje nije obilno,isto prvi dan menustracije,pitala sam ja doktora dali je moguce da sam trudna,pa reko mozda preko bebe da ide ova menustracija,jer bas se trudimo za ,pa eto neznam u svakom slucaju ja cu otici na kontrolu da vidm u cemu je problem,a prije par dana me bolio desni janik,ono bas me zigao,mozda je i upala IZVORNA PORUKA: helena_7 ma garant nije nista ozbiljno s obzirom da si redovna po pitanju pregleda, pa nemoj se sekirati nego cim mognes na pregled IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa U svakom slucaju, idi doktoru. Ja sam jednom, dok sam studirala, dobila nakon dvije sedmice...sasvim normalnu menstruaciju. Razlog:stres. Bilo je vrijeme ispita, ja htjela u junu dati uslov...bla bla bla. Moze biti da si zadala sebi neki tempo, da si preforsirala organizam...Ne znam. Uglavnom, da znas, desava se i moze da ne bude nista opasno, ali IPAK ti MORAS posjetiti doktora sto prije. Sretno!