Hanady RR -> RE: batko.. (8.9.2011 11:14:32)
|
ja također izbjegavama emisije tipa batko, ona na hayatu o ispunjenu želja... U najmanju ruku zabranjeno mi je d agledam... najrpije sebe potresem, pa sve oko sebe, djecu, muža, mamu rođenu... užasno mi sve to teško pada i nikako nije dobro za mene... Koliko god mogu uvijk pomognem kad čujem ili me neko uključi u akciju.... al stavrno da pregledam toliko bolnih priča nemama snage.... Iskreno odbolujem svaki pojedinačni slučaj i to je tako strašno za moju psihu da me naporsto strah... Nisam dovoljno jaka...za sve sam spremna u životu čini mi s estjene bih pomjela da moram...al da pratim svaku emisiju ne mogu zaista...naškodim i sebi i djeci svojoj tolikim suzama i plačom i razmišljanjem.... pa ja sma pola godine dan započinjala i u krevete lijegala sa pričom i mislima od tetki mersiji i mami one djece i njima... Bilo mi došlo da tablate počnem uzimati...strašno s eopteretim[sm=smiley19.gif] sad ovo može izgledati kao pretjerivanje al mislim d aimama neku flainku u vezi sa emocijama previše sam osjetljiva života mi[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|