bananica -> RE: Pomoć hitno mi je potreban savjet kako da spasim brak (25.10.2011 14:59:38)
|
IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: sanjalic Naravno da su meni moja djeca dovoljna i više od toga. Nek su oni samo zdravi i živi, a sve ostalo se da pregurati. Ja sam se samo nadala da mi možemo sve probleme riješiti i flert i izlaske, i zato sam predlagala da popričamo sa stručnim licem o svemu, da vidimo gdje su nastali problemi i da to probamo riješiti. I boli me što tako olako diže ruke od svega, na prvoj prepreci on odustaje. Bitan je on i njegova osjećanja, jer on neće da živi lažni život, čak ni zbog djece. I moji su mi savjtovali da budem dostojanstvena, da ne moram ništa da trpim. Ali u trenutku kad je zatražio da se što hitnije razvedemo, svijet mi se srušio. Niko od nas nema savršen brak, to je jasno, ali vjerujte da sam se klela da nikad ovo ne može meni da se desi. Ja sam zaista sve pokušala i od kako je otišao trudim se da budem mirna, zovem ga da dođe da vidi djecu i kad je tu ja izađem napolje, jer on tako traži. U svemu mu izlazim u susret, i rekla sam mu da ću mu uvijek biti prijatelj, nikada obrnuto. Hvala vam na podršci i na drugim komentarima... izvini sto sam bila preostra.. malo sam van ravnoteze u posljednje vrijeme ali moje misljenje je da je ona pronasao idealan alibi da prekine brak, ko fol on povrijedjen i uvrijedjen. eto, to je. zato i ne zeli da se bori za brak. jos mu super doslo da moze tebe da okrivi i da se ti jedes i kontas da treba da se boris. to je to. zato ti je najbolje da se lijepo pokupis i furas dalje. upravo sam ovakvog misljenja citajuci tvoj prvi post iznad glave mi je stajao upitnik da li tebe taj covjek uopce voli, i prvo na sta sam pomislila jeste da ima ili je imao drugu pa mu ti samo smetas ozenjen,porodican covjek nema sta da radi svaku drugu noc po kafanama i da se opija, za mene to nije normalna osoba i puno je bolje za tebe licno sto je doslo do kraja, jer ne mislim da bi se on vremenom promijenio
|
|
|
|