teacher75 -> RE: Pomoć hitno mi je potreban savjet kako da spasim brak (6.9.2011 14:36:57)
|
ja sam uvijek za spasavanje braka, naravno ako postoji ljubav...mislim da kod vas ljubavi jos ima, jer nije vas po kratkom postupku ostavio kao sto vecina muskaraca ucini kad se ohladi od zene i ne zeli dalje... mislim da rijeci nisu mjerilo ljubavi, to sto se nie izjasnio jel te voli ne mora nista znaciti. ljudi prolaze kroz razlicite faze, u braku nastupi kriza i tada ljudi nisu sigurni sta osjecaju, a kada prodje kriza opet se zaljube u partnera[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] nekada naleti krizni period, stres, nervoza i ljudi svasta nagovore jedno drugom u afektu i svadji, il jednostavno padnu u depresiju i sve im se cini crno pa pocnu preispitivati svoj brak, svoje emocije itd... kada to prevazidju i naleti neki ljepsi period, sve se to zaboravi i ponovo se vole. nadam se da je i kod vas takva situacija i da cete uskoro sve biti bolje. slazem se da nekako trebate uljepsati svakodnevnicu, bicete sretniji i pozitivniji i samim time zadovoljniji. vise zajednicki kvalitetno provedengo vremena, izleta u prirodu, putovanja, mozda i renoviranje stana, uljepsavanje, itd...to bi moglo pomoci da se izvucete iz krize
|
|
|
|