Anoniman
|
Pazi lijevo, eno ga desno, gore, spuštaj! Jes' spustijo? Jesam... Jabidabi jabi dabi para ram tam tam taaaam, parara praram pam.. pipi rip pip... Đes' to pricno? Pipi rip pip.... Jabidabi jabi dabi para ram tam tam taaaam, parara praram pam Ejes'to meni reko? Kaje jesam... E tu sam te čeko... Jabajaka jaba daja daj ... Vadi kaže... evo ga ide, ide gore, ide dole, ide gore.OP ćuk, nišani kaje miriši, miriši, miriši... Dobro., primljeno kupljeno- Kupljeno!? Prodaj odma' Ustade rmpalija ovoliki, kaže : Čija majka nije prodavala pivske boce? Jes' to kaje meni reko? Moja mjaka je , kaje, ćetri konzerve izvrnula! Ćetri kaje! Ajd da vidimo... izvrće, hm, kaje nemože, a kaje nemože, kako je majka mogla, može ajde hmmmm e kaje izvrno, eh sad gledaj kroz nju.. Nevdim ništa, nevdim ništa...pa kakoš' vidjet naopako si okreno, dole gledaj! haa jao kaže kako su maleni, ovo je sad potpuno drugačije! To je sad potpuno drugačije, potpuno drugačije! (to sad imitira ovaj njega) Što ga kaže imitiraš momčino, što ga imitiraš? I on je mene i on je mene... Eh kaže dobro, ti vamo ti tamo, sukob odozdo...vraćaj... i da vidimo sada koliko ćete puta unatoč svemu da polemizirate! Ovo je bio humor nekad!
|