palachinken
|
IZVORNA PORUKA: bebix IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebix IZVORNA PORUKA: palachinken Da se prijavimo, danas nam je bio prvi vrtićki dan. Sretno, zelimo malom momku lijepo druzenje sa vrsnjacima Hvala. Za sad je loše, ali kako vas čitam unazad, slično je svima. Kako je I? Jeste li se uhodali? A joj, svi su takvi, ja sam to sve prosla sa D, ali ovaj je maza samo takva pa je jos teze, a miiii jos je bolestan, imao je virusnu upalu pluca, ispio sumamed i jos mu nije nista specijalno bolje, svaki dan korak naprijed nazad dva, bas sam isekirana, pusa za vas i puuuno srece da vas ove baje zaobidju Sunce malo, želim mu što brži oporavak Nama je krenulo nabolje, od početka ove sedmice je na cjelodnevnom i dobro mu ide, uhvatio je ritam grupe, jede, spava, igra se. Slijedeća faza je prestanak plača ujutru ali sve u svoje vrijeme. Danas moram pitati tetu kako to on zaspi kad i sva djeca, bez uspavljivanja i čvrsto ko top, pa po tri sata u cugu, jer kod kuce ne smijemo ni disati glasno da se ne bi probudio, a da ne spominjem uspavljivanje uz siku