Medić* -> RE: Polazak u vrtić (9.5.2012 15:13:14)
|
Felix polako, ne sekiraj se previse...Ja sam se prvi dan isplakala kao luda, on je dramio par min i prestao. Danas nam je 5 dana, prezadovoljni smo...Bude kmezav ujutru ali nista strasno, cim zakoracimo u auto drugo dijete. Velika je greska povesti dijete i ispariti i pobjeci samo. Fino mu reci da moras ici, da ces doci kad zavrsis. Ja sam tako u startu, ne zubaru ili ljekaru vec moram na posao, na taj nacin dijete stvara povjerenje bolje. Odvedes ga, predas, poljubis i mahnes mu, vrlo kratko. Znam da je tesko ali je najbezbolnije. Svaki dan tako. Mene je moj F drugi dan li treci rekoao, hvala ti mama sto me nikada ne lazes, otisla si i vratila se po mene. Plakat ce sigurno ali ce se i sigurno navici. I moj je nedavno krenuo, pa nema potrebe da ti pametujem [sm=smiley36.gif] Nakon 5 dana kazem zivio vrtic i nasa djecica, vec odmah vidim pozitivne strane vrtica. Opusti se i ne nerviraj previse, bit ce brzo dobro vidjeces pa ces se sama sebi smijati [sm=smiley31.gif] Idana mi pape kupili na pijaci, kupovali vise vrsta nij eih nikada nosio, kupili 10 km na Otoci, obicne ali jako lagane, samo te hoce. Visnja nadam se da Asja uziva sa svojim drugarima [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|