|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
8.5.2012 16:45:37   
škorpija
u tete čuvalice, blizu nam je, samo 5 minuta pješice od kuće, sveki rekla da će ići po njega jer vrtić rado do 17 sati, ma da kucnem, kuc, kuc da ne ureknem

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1801
8.5.2012 16:52:47   
Leena

IZVORNA PORUKA: škorpija

mi bili danas u vrtiću, ajdin osatao 3 sata, jednom  pitao za mamu, jeo grasak koji kući nikad nije jeo, ja prezadovoljna, kad me je vidio malo se durio na mene, ali ništa strašno, teta će ga voditi sutra i prekostutra po 3 sata, onda od ponedjeljak aBd poludnveni boravka sedmicu, a nadam se brzo i cjelodnevni, ne znam kako će reagovati kad ga mm i ja ostavimo u pola 9 u vrtiću u pon, vjerovatno će biti plača, ali znam da će se sa djecom brzo utješiti. sve je zasad divno i ja sam sretnaaaaauser posted image
bravo, zeteuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1802
8.5.2012 16:55:44   
gvendolina

u tete čuvalice, blizu nam je, samo 5 minuta pješice od kuće, sveki rekla da će ići po njega jer vrtić rado do 17 sati, ma da kucnem, kuc, kuc da ne ureknem

savrseno,tako mi je drago da ste to rijesili user posted image
ja sam bas misliala da vam predlozim da tako uradite, ali nisam bila sigurna da li ti sveki radi i je li ona slobodna da ode po njega....ispadne sve bolje nego sto se covjek nadauser posted image a vidjela sam da si se bila zabrinula

< Poruku je uredio gvendolina -- 8.5.2012 16:56:53 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1803
8.5.2012 17:05:13   
škorpija
ma sveki je u godinama i ne voli se peglati po graskom rpijevozu, ali voli šetati i rado će ići po njega, a stvarno je nevjerovatno blzu, no nisam mogla pristati na ti opciju vrtića do 17 sati dok ona i svekar nisu aminovaliuser posted image

leeena, ajdin sad svaku curicu koju vidi kaže esma, pitam ga ko je bio u vrtiću kaže esma i mak, a nema ni esme ni maka tamouser posted image

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1804
8.5.2012 17:12:02   
Visnja RR
skorpija bravo... user posted image za tete cuvalice imam samo rijeci hvale ...ne znam nikog da se zalio... a i blizu ti je sto je jedna od bitnih karika u cijeloj prici

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1805
8.5.2012 17:13:57   
Leena

ma sveki je u godinama i ne voli se peglati po graskom rpijevozu, ali voli šetati i rado će ići po njega, a stvarno je nevjerovatno blzu, no nisam mogla pristati na ti opciju vrtića do 17 sati dok ona i svekar nisu aminovaliuser posted image

leeena, ajdin sad svaku curicu koju vidi kaže esma, pitam ga ko je bio u vrtiću kaže esma i mak, a nema ni esme ni maka tamouser posted image
srećica dragauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1806
8.5.2012 17:15:48   
škorpija
uh višnja tete su neumorne, svaka im častuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1807
8.5.2012 17:27:38   
Medić*

Bas mi je drago da ste rijesili dilemu gdje u vrtic user posted image Neka je sa srecom aBg i da momcina uziva sa drugarima.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1808
8.5.2012 17:49:54   
škorpija
hvala medić, jeste li vi ono krenuli u prve korake

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1809
8.5.2012 21:40:15   
Medić*

Da, evo 4 dana vec idemo. Momcic se navikao, prva dva dana nije htio jesti, ostalo sve ok, sada fino doruckuje i ruca, tete ga bas hvale user posted image Nismo ocekivali da ce biti bas ovako s obzirom da je sramezljiv i nikada nije nikome ostao. Sve za 5 do sada a i ubuduce aBg.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1810
8.5.2012 23:36:23   
škorpija

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Da, evo 4 dana vec idemo. Momcic se navikao, prva dva dana nije htio jesti, ostalo sve ok, sada fino doruckuje i ruca, tete ga bas hvale user posted image Nismo ocekivali da ce biti bas ovako s obzirom da je sramezljiv i nikada nije nikome ostao. Sve za 5 do sada a i ubuduce aBg.

user posted image user posted image user posted image  super, ma biće to dobro aBd, divno je njima sa dječicom

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1811
9.5.2012 0:15:56   
Visnja RR
mi smo par dana bili na 2 sata ...od sutra idemo 4 h user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1812
9.5.2012 0:27:09   
škorpija
tako smo i mi planirali, ipak vjerujem da je polagana adaptacija najbolja, naravno ako roditelj ima tu mogućnost

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1813
9.5.2012 8:00:09   
felix

mi bili danas u vrtiću, ajdin osatao 3 sata, jednom  pitao za mamu, jeo grasak koji kući nikad nije jeo, ja prezadovoljna, kad me je vidio malo se durio na mene, ali ništa strašno, teta će ga voditi sutra i prekostutra po 3 sata, onda od ponedjeljak aBd poludnveni boravka sedmicu, a nadam se brzo i cjelodnevni, ne znam kako će reagovati kad ga mm i ja ostavimo u pola 9 u vrtiću u pon, vjerovatno će biti plača, ali znam da će se sa djecom brzo utješiti. sve je zasad divno i ja sam sretnaaaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image super i nama je juce dan super prošo vidjecemo kak ce danas najbitnije uspjela sam ga rano dici jutrosuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1814
9.5.2012 8:00:56   
felix

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image sretno i vama

Neposredna veza do poruke: 1815
9.5.2012 8:42:14   
Mala Selma
škorpija, visnja i felix sretno i zelim vam da brzo i bezbolno prodje socijalna i zdravstvena adaptacijauser posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1816
9.5.2012 9:13:03   
idana_85
Juce je bilo odusevljenje, a jutros plac i "Necu u vrtic!"...uh, srce mi se cijepa, ne mogu misli da skrenem s vrtica i svog R. :(

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1817
9.5.2012 9:15:06   
Lady26
IZVORNA PORUKA: idana_85

Juce je bilo odusevljenje, a jutros plac i "Necu u vrtic!"...uh, srce mi se cijepa, ne mogu misli da skrenem s vrtica i svog R. :(

Idana proci ce...
Moja curica je prvi dan super ostala, drugi isto tako ali vec do kraja sedmice je bio plac, bukvalno su je cupali od mene....
Bit ce to dobro aBd user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1818
9.5.2012 9:16:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Kako je Asja prihvatila?
Sretno i vama user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1819
9.5.2012 9:17:04   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Mala Selma

škorpija, visnja i felix sretno i zelim vam da brzo i bezbolno prodje socijalna i zdravstvena adaptacijauser posted image user posted image

PodApisujem user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1820
9.5.2012 9:33:53   
Lulu_08
I od nas sretno svim malim polaznicima user posted image user posted image user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1821
9.5.2012 11:12:57   
idana_85
Gdje se mogu uzeti fine pape, kao one kucne cipelice za vrtic? U nedoumici sam, htjela bih nesto kvalitetno,ipak ce vecinu dana provoditi u njimauser posted image

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1822
9.5.2012 13:00:44   
felix
ej zene anel i danas osto plakao nije a trazio me svako malo kazu brzo mu sve dosadi ocefi i vice oce kuci takav je i kuci inace sto se igre tice brzo sve ocefi .
Jutros nije htjeo da jedeuser posted image da bi ga posle ona za sat ponovo ponudila i jeo je ..jer snjim baš treba strpljenja ...
Kaze igra se al sve to brzo bude pa malo malo me trazi kad mu zafalim uzme cucu svog bobija(nerazdvojnog cuku) gdje nece bez njega ni da spava ni nista cuca u ustima cuko u rukama drzi cuku za uho i uz lice mazi ...i sjedne teti u krilo ne odmice tako malo dok ga drzi kriza onda usten pa se opet malo igra.
Ja došla po njega on ured zaspo ona ga drzi njiha a njemu oci na 5 do 12 .
Ja sam zene luda recete znam ja se još nisam opustila još me grc drzi u zeldcu smršala sam ovi dana uzas , ne jedem ne spavam , sam mislim i gledam u tel nemogu da se opustim i Bog da si nemogu ....
teško mi ujutro se budim u 6 i nece san na oko svasta sanjam ma luda pa hajd ..
Kud anel od sinoc malo ga uhvatila ko prehlada ne vezem ovo za vrtic jer je pre vrtica poceo kihat i nosic mu curiti oci suzne ...
Slabo jede mi ista zdravo user posted image kako je pošo jelo je 0 velika.
Ak sutra bude o.k bez ture odvescu ga na spavanje al šta da ja radim nemogu si pomoc nemogu se opustiti da si Bog sam sam zvala ,pitala itd ...
Ocul se uopšte opustiti neki me grc drzi ....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1823
9.5.2012 13:04:09   
bebacha
pa to je normalna reakcije.znas li ti koliko traje period adaptacije
normalno da ce biti takv
a te se ba malo smiri,bespotrebno siris nervozu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1824
9.5.2012 13:05:44   
bebacha

IZVORNA PORUKA: idana_85

Gdje se mogu uzeti fine pape, kao one kucne cipelice za vrtic? U nedoumici sam, htjela bih nesto kvalitetno,ipak ce vecinu dana provoditi u njimauser posted image

Froddo pape,najbolje su

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *