mišur -> RE: Polazak u vrtić (6.10.2011 11:15:02)
|
Ma ja nikako nisam za tu opciju da ih odmah ispisujem više to mm forsira, kao i to da traimo tetu za njih. Ali meni nekako žao Luke, već je veliki i sama pomisao da će biti zatvoren u kući sad kad počne ružno vrijeme...kao da će njega teta nečim animirati! Ana je još mala, pa je njoj svejedno, ali on već traži ozbiljnije zanimacije. I bar da vole vrtić, nego ujutro čim ih počnem spremati oboje plaču i u kući i cijelim putem tamo i dok ih ostavljam. A onda i po noći, valjda proživljavaju sve te promjene. Ali i to je sve normalno dok se ne naviknu. U ovom vrtiću nema odvojenih grupa, tako da su skupa cijeli dan i tete ih stavljaju da jedno pored drugog spavaju. Sa te strane, opet je dobro jer imaju jedno drugo, pa mislim da će i navikavanje ići lakše zbog toga. A što se tiče tete, možda bih i razmislila malo ozbiljnije o tome, kad bih imala nekog poznatog i pouzdanog. Juče mi dolazile dvije tete na razgovor, nisu loše, fine žene srednjih godina, ali po preporuci prijateljice od prijateljice mm ujne[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Pojma i ja nemam ko tu koga zna...Uvijek sam mislila da to treba biti neko koga ja ili meni neko jako blizak zna, da bih sa tom osobom ostavila svoju djecu. A ovako.... Istina je da su oni bolešljiviji od kako su krenuli u vrtić, jer ih je baka čuvala 3 mjeseca i nijednom nisu bili bolesni. Mada je tad bilo ljeto, a sad je počela sezona virusa, tako da nije isključeno ni da bi se kod nje prehladili. ma nije čovjek više pametan...vjerujte mi da sam se raspametila više od svega!!! Na sve to, i sorry moderatori na off topic, u nedelji sam Ani priklještila prstić vratima od kupatila i to tako jako da su mislili da je slomljen. Sad hoda zavijene rukice, bili smo već jednom na previjanju, danas idemo opet i još će neko vrijeme morati to nositi. Toliko sam se oko toga nasikirala, a još su tad oboje bili bolesni...Kad sve krene naopako, pa po njima uh...
|
|
|
|