Adana -> RE: Polazak u vrtić (10.3.2011 8:10:14)
|
Ma samo polako Sejla. :) Bice to dobro, vjerovatno teze tebi nego njoj ali dobro. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bitno je da imate pozitivan stav, da ne pokazujes tugu, i da ne pretjerujes ni sa pozitivnom emocijom. Kao sto tata i mama idu na posao tako sada i ona ide na svoj posao. :) I obavezno je odvedite koji dan ranije da vidi kako izgleda, a i da vi vidite sve sto vas zanima. Mi smo Asju prvi dan oboje odveli i oboje dosli po nju, i naravno kupili joj pokloncic jer je bila dobra. I ta prva sedmica je bila super, ali je u drugoj bila placljiva i nije zeljala da idemo. :( Medjutim nakon toga se sve promijenilo. Sada se sama izuje, obuje svoje pape i samo odjuri. hehehehehe Uglavnom bez suza, dramaticnih rastanaka, presvucete se, cmoknete i cao. Grubo zvuci ali od duuuugih rastanaka i drame nema nista, dijete to osjeti i koristi i onda nista od adaptacije. Ako i bude suze vjerj one uglavnom prodju nakon nekoliko minuta. :) I ponesi joj neku igracku sa kojom voli da se igra. Kao i on/ona zeli sa njom u vrtic da joj pravi drustvo. :) hihi A kakica... :) ... Asja je kakila pokasno taj dan kada su uputnice uzete i ja sam uzela malo kakice, recimo 1/3 - 1/2 bocice, zatvorila, i stavila u vrizider. I ujutru se "nacrtala" u Crvenom polumjesecu cini mi se jos prije 8 da to predam i da joj uzmu briseve. Drugarica koja radi na Mikrobiologiji na Ilidzi mi je rekla da nije problem da stoji u frizideru, jer se ionako testira samo na parazite.
|
|
|
|