Super Beba -> RE: Na odmor bez djeteta (8.5.2012 12:03:32)
|
IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: selebriti A sta milsite o posovnom putu, recimo u Ameriku, na mjesec[sm=zmeden.gif]... da se malo nadovezem iako je posao upitanju... ovo bi mi bilo bas bas previse ali ako su djeca veliak to je drugo Ma eto ja mozda dodjem u tu situaciju, pa slucajno vam uletih na temu da cujem misljenja. Dobra poslovna prilika, malo dijete [sm=zmeden.gif] Ako TM može solo izdurati s njom, piči :)))) Mislim da period nije dug i da bi jedina posljedica toga bila da se baš baš poželite :)) Brzo 4 hefte prođu, bukvalno dok se okreneš... A kad smo već kod odmora, ja planiram malog ostaviti svojim roditeljima na moru kad bude ramazan...svekrvi će biti teško da njega čuva i da posti i priprema iftare..da je zima, bila bi druga priča...al' u po ljeta znam da joj neće biti lako... Prije toga ćemo imati probnu sedmicu, pa ćemo vidjeti...Ako mali uspije izdurati i ako moji uspiju izaći na kraj s njim, ostaje ovakav plan...a ako ne, onda ćemo MM i ja kombinovati godišnji, i šta već, oko čuvanja...
|
|
|
|