MELLI
|
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: MELLI IZVORNA PORUKA: Lady26 1. FAZA NAPADA – čisti proteini Traje ovisno o tome koliko kilograma trebate skinuti. - do 4, 5 kg – 2 dana - do 9 kg – 3 dana - do 18 kg – 5 dana - od 18 kg naviše – 7 do maksimalno 10 dana Dozvoljene namirnice: Teletina i govedina (odrezak, file, kotlet NE) Sva perad osim guske i patke (bez kože, može i dimljena puretina na pr. dimcek) Svi morski plodovi, surimi i riba Jaja, bjelanjci neograničeno, žumanjci – do 4 tjedno Mlijeko i jogurt – bezmasni, posni sir Priprema hrane: pećenje u neprijanjajućoj tavi, grillanje, na roštilju ili u pećnici, kuhanje i sl. Napomene: U ovoj fazi se ne preporuča vježbanje. Ne preskačite obroke. Za pripremu hrane ne koristiti maslac niti ulja, ne dodavati šećer, voće ili sirupe, ne koristiti kečap i reducirati sol. Dozvoljeno je korištenje većine začina, octa, limunovog soka, luka, češnjaka, peršina, majčine dušice za poboljšanje okusa hrane kao i soli i senfa ali u manjim količinama. Jesti se može u neograničenim količinama kada god osjetite glad. Pijte minimalno 2 litre vode i mineralne vode dnevno te koristite vitaminske dodatke. ovo bi se moglo i probati nego, mene ovo boldirano zbunjuje,je li sve u zagradi NE ili samo kotlet?? Ovaj Dukan mi je izračunao da bih tek u oktobru mogla do svoje ciljane težine,a meni to daaaaaaaaaaaalllllllekoooooooooooooo,al' hajd vrijedi probati OT. pogledaj u ogledalo malo bolje po meni tebi koja kila vise nebi bila naodmet hvala Koko,ali ja bih sebe voljela vidjeti tvojim očima. Ma nisi ti mene vidjela podugo, čini mi se.Trudim se ja sakriti višak Moja jedina sreća je što imam sitne kosti ,pa na prvu i ne izgledam ono baaaš debelo,ali draga moja imam ja viška sigurno i 7 - 8 kg.Kako god, nije mi dobro u mojoj koži Troma sam,ovo je meni previše.Moj organizam je naučio na puno manju tjelesnu masu.Vrh mi je kad me sretnu ,pogledaju moje dvoje djece,pa u moj stomak,a na glavi im vidim upitnik koji svijetli i ono neizgovoreno pitanje "u kojem si mjesecu? Zar si opet trudna?? Nisam ja sad neki kompleksaš,ali fali mi ono, da kad stanem pred ogledalo ja sebi budem dobra,zadovoljna, a ne da razmišljam u kojoj majici i hlačama mi se najmanje ističu stomak i guza. Nisam u svom životu nikada bila na dijeti,jer mi nije trebala,ali sad sam ušla u neku fazu da se na mene lijepi sve.Čak i jedem manje nego prije,ali eto nešto ne štima,pa mi se ovo nekako čini nekomplikovanim.Možda se i odlučim probati
|