M kao Mama -> RE: prstići ili duda varalica (9.1.2009 13:31:25)
|
Na putu od porodilišta ka kući, u automobilu moja mala mrva je počela plakati, jedva sam čekala da dođem kući da je podojim i dojila sam ja nju i dojila, ali ona plače, u tom momentu su sobu ulazi moja rodica i pita imal li ti cuclu. Kako smo joj tada dali, cucla je poslatala Lajlina najbolja "prijareljica". Narednog mjeseca puni 2 godine i eto prije nekoliko dana se riješila cucle. Prvo odvikavanje je bilo u novembru mjesecu, izdeverali smo sedam dana, ali Lajla se razbolila, zaglavila u bolnici, tražila je pipi i vratila sam je. Međutim, u zadnje vrijeme pregrizla je 10 cuca, ija sam skontala da je to više njoj zanimacija, nego potreba. I tako smo prije šest dana odlučili da će mama sutra kupiti pipi. I tako dva dana je tražiula gdje joj je pipi, sada jke zaboravila. Samo nekada kaže onela je boga(babaroga). Svakakvih je komentara bilo, da joj zubi neće valjati i slično,ali ja njeno zadovoljstvo nisam htjela da joj uskratim. Sve u svoje vrijeme, tako sve u životu bude i prođe. A, inače samo NUK-ove je htjele silikonske, niti jednu drugu.
|
|
|
|