Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Buduca mama je rodila sina! 31.8.2008 11:19:58
Anoniman
Zelim veliku dobro doslicu nasem novom malom forumasu da ga dragi Bog pozivi puuno puno godina i da mu da zdravlje, srecu i nafaku u zivotu!
Ponosnim roditeljim cestitam od srca i zelim sve najbolje. Da ga slusate, a i da vas slusa vash mali anedjeo! Puse salju Dinela i Inaam Sanji i njenom bebacu! Tati pozdrav
< Poruku je uredio dina RR -- 31.8.2008 11:20:24 >
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
čestitam ti od srca na tvom malenom princu i želim da mu život bude pun ljubavi i sreće, a tebi i tvom mužu puno sretnih godina u zdravlju i ljubavi s proširenom porodicom
Sva najnaj što se poželjeti može
mi smo danas dosli kuci, dobro smo, samo umorni. porod je bio... hm, reci cu samo 12 sati, dvije doze indukcije i 5 savova (necu detaljnije opisivati da ne prepadam druge buduce mame ).
ljubim vas sve puno i jos jednom hvala na cestitkama
Sanjice moja draga... nek je sve proslo kako treba, rane od poroda ce zarasti i sve ces brzo zaboraviti uz svoju malu srecicu.. vidjeces tebi je sad najbitnije da mirujes nekoliko dana, da lezis po mogucnosti da ti rana koliko toliko zacijeli... ljubim te i saljem puno toplih pozdrava Dinela i Inaam