Bosanka -> RE: Imam jednu želju... (30.8.2008 8:53:08)
|
IZVORNA PORUKA: mishka moje ostale zelje su hvala bogu ostvarene. Procitaj draga moja naslov teme!!!!! Pa onda daj komentar!!! Ok.zdravlje djece i obitelji to se podrazumijeva,mislila sam na neke manje bitne željice,materijalne ili duhovne,a nemojte mi reći da ih nemate, nešto kao npr.svoju jahtu ili da vam se muž malo promijeni u sexu,evo ovo drugo bih ja sad mi pade na pamet,ali dabogda. Nadam se da ti je sad jasnije o cemu se radi!!!! A a ta moja zelja jest trenutno ostvarena i molim Boga da tako i ostane!!! Nadam se da se nisi nasla uvrjedjenom.....!!!! I jedan savjet....Kazu kad ti tako sve u zivotu ide treba da stavis kamen u cipelu da te zulja!!! Draga moja,naslov teme itekako procitah,al nisi shvatila da kritikujes nesto sto ti isto napisala.a sto se tice zelja tipa jahta ,nikad me takve stvari nisu zanimale jer sam jako skromna i zaista mi to ne predstavlja neki izazov,a za muza ,samo mogu zahvaljivat bogu jer ono sto se kaze,bolje ne moze biti/sto zelim i tebi/.a to za kamen ,cula sam,al me zulja ne mogu.hhihi.
|
|
|
|