bubamara80 -> RE: Divno ljubavno pismo (8.4.2009 22:06:22)
|
Nesto, davno za Tebe napisano, uvek dobijem neverovatnu inspiraciju, kad pomislim na Tebe. Kad tako ceznem mogao bih da pisem satima, danima, godinama. Zelim te, zelim u svakom trenutku mog praznog i bezsmislenog zivota. Iako sam svestan da nikada necu moci da Ti pridjem na blize od dva koraka u prolazu, iako znam da nikada necu pomirisati tvoju kozu, da nikada necu osetiti slatke usne tvoje na svom vratu. Ipak mastam, ipak pisem..... a tako bih Te voleo zagrliti oko struka, neznog, uzanog, da ti dodirnem svaki predalj tela, prislonim usne na nadlanicu, da poljubim Ti prelepe prstice. Pisem, sanjarim i uzdisem ...misli me obaraju.. Uh, kako bih zeleo da je samo moja....Da je moja i Bozija...U meni ima toliko ljubavi prema njoj, da bih mogao da je volim bar dvesta godina vise.... Imala bi ljubavi, dovoljno da moze njom da se hrani... A za osmeh, njen, da za osmeh njen... koji izgleda kao sunce u smiraj dana, uvek siri neki mir i pozitivnu energiju na sve oko sebe.....da, ja bih isao do pakla i nazad Vrativsi se iz misli prokapale su mi kapi suza na dlan. Svaku suzu sam pokupio prstima i zelim tebi u srce staviti... da osetis sve sto se skriva iza mojih muskih vrelih suza. Koji san, koja slova, koji dan kad znam da ne mogu da Te imam ..... Nikad
|
|
|
|