Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moze li mi neko objasniti kako najbrze stici od velikog Konzuma do Helen Doron na Dobrinji? Ne da mi se po ovoj kisi lutati sa djetetom. Objasnjenje preko tel me samo jos vise zbunilo :-)
Pozdrav ;) Samo da i ja napisem pozitivno iskustvo vezano za HD, i nama je ovo druga godina i sve 5
DVD sa crticima rado gleda i najmladji clan, tako da razmisljam i njega aBd dogodine, ako se dotad dovoljno smiri da izdrzi cijeli cas
Mi smo se prijavili idemo aBd...cekamo poziv
I nikad se nećeš pokajati.... Program odličan, uciteljice divne.... između djece, učiteljica i engleskog se desi neka čudna magija...i ljubav.... ne znam ni jedno dijete da nije željelo ići u HD školicu... nama druga godina ...a ići ćemo dok traje aBd
Pozdrav ;) Samo da i ja napisem pozitivno iskustvo vezano za HD, i nama je ovo druga godina i sve 5
DVD sa crticima rado gleda i najmladji clan, tako da razmisljam i njega aBd dogodine, ako se dotad dovoljno smiri da izdrzi cijeli cas
Mi smo se prijavili idemo aBd...cekamo poziv
I nikad se nećeš pokajati.... Program odličan, uciteljice divne.... između djece, učiteljica i engleskog se desi neka čudna magija...i ljubav.... ne znam ni jedno dijete da nije željelo ići u HD školicu... nama druga godina ...a ići ćemo dok traje aBd
Sarah ide tri godine na HD i oduševljena je kao i mama .. Već ima ogroman fond riječi koji je za dijete njene dobi frapantan...i od ove godine počinje da sri sastavlja rečenice što me posebno raduje...već tri godine njih pet u grupi je i fantastično se druže...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Moze li mi neko objasniti kako najbrze stici od velikog Konzuma do Helen Doron na Dobrinji? Ne da mi se po ovoj kisi lutati sa djetetom. Objasnjenje preko tel me samo jos vise zbunilo :-)
zamolih ljude iz HD da pojasne
Od Konzuma/Merkatora voziti ulicom kojom ide trolejbus do V gimnazije. Na tom semaforu kod gimnazije skrenuti desno na veliki parking. Cim skrenete desno na parking sa lijeve strane imaju cetiri kucice, u prvoj kuci je granap, pa vulkanizerska radnja. Skola je u posljednjoj kucici u tom nizu. To su kucice uz potok, samo je ulaz sa parkinga na koji treba skrenuti.
Sarah ide tri godine na HD i oduševljena je kao i mama .. Već ima ogroman fond riječi koji je za dijete njene dobi frapantan...i od ove godine počinje da sri sastavlja rečenice što me posebno raduje...već tri godine njih pet u grupi je i fantastično se druže...
irena gdje ide princeza? u koji HD? MI smo u NS Kontam da te tamo nisam vidjala :)
irena gdje ide princeza? u koji HD? MI smo u NS Kontam da te tamo nisam vidjala :)
Jeste NS, učiteljica joj je Renata Sigurno smo se tamo vidjele ...vi ste u starijoj grupi...mislim...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Asjina učiteljica je Harisa..mi smo utorkom i petkom od 18:45
Mi ponedjeljkom i četvrtkom od 17 i 30...ali sigurno smo se tu vidjele.... Harisa je ona pre pre prelijepa djevojka...ako nisam pogriješila... Kako ste zadovoljni sa novim prostorijama ja ih nisam ni vidjela...mm i mama je vode od kada smo dobili
A i Aida nam je dobila malu curicu...odoh ja OT...nećete me ružiti ...sve su to HD dešavanja...
Mi ponedjeljkom i četvrtkom od 17 i 30...ali sigurno smo se tu vidjele.... Harisa je ona pre pre prelijepa djevojka...ako nisam pogriješila... Kako ste zadovoljni sa novim prostorijama ja ih nisam ni vidjela...mm i mama je vode od kada smo dobili
prostorije su diiiivne..... djeca su odusevljena.... meni samo jos uvjek smeta miris farbe pa stalno kasljucam
aa dakle aida dobila bebicu...ja sam saznala da je trudna kad je bila pre kraj 7. hahaha sta cu kad nije ustajala sa svog mjesta nikako
prostorije su diiiivne..... djeca su odusevljena.... meni samo jos uvjek smeta miris farbe pa stalno kasljucam
aa dakle aida dobila bebicu...ja sam saznala da je trudna kad je bila pre kraj 7. hahaha sta cu kad nije ustajala sa svog mjesta nikako
Aida se porodila 31.12. i dobila je malu Ajšu
to ja pitala prosli put Visnja kad si ti izasla i zaboravila sma ti reci
HD moze da funkcinoise od 6 mjeseci bebe ali to kod nas na zalost ne vjerujem da moze zazivjeti...uglavnom djecica nisu mladja od 3 g....(bas pitam sljedeci put u HD.... a njačešće se upisiju s 4 ili 5 godina
al bi bilo najbolje krenuti sto ranije...ali i to zavisi da li ima dovoljno prijavljenih te dobi...
irena sa koliko je tvoja curica pošla? koja je polazna dob,2god.+ ili?
HD moze da funkcinoise od 6 mjeseci bebe ali to kod nas na zalost ne vjerujem da moze zazivjeti...uglavnom djecica nisu mladja od 3 g....(bas pitam sljedeci put u HD.... a njačešće se upisiju s 4 ili 5 godina
al bi bilo najbolje krenuti sto ranije...ali i to zavisi da li ima dovoljno prijavljenih te dobi...
hvala puno na odg. ajd ako ti nije teško pitaj molim te,ja mislila svog sa 2g.upisat a znači sva djeca u grupi imaju isto godina?...,ako je tako sačekaćemo još 1.5god.
Bilo je i sa 2 godine, ja sam moju htjela upisati negdje oko 2 i po god i tad je bilo djece njenog uzrasta, ne znam jeli se sad sta promjenilo, vjerovatno zavisi dali ima zainteresovanih u tom uzrastu pa onda formiraju grupe. Najbolje da se prijavis.
Bilo je i sa 2 godine, ja sam moju htjela upisati negdje oko 2 i po god i tad je bilo djece njenog uzrasta, ne znam jeli se sad sta promjenilo, vjerovatno zavisi dali ima zainteresovanih u tom uzrastu pa onda formiraju grupe. Najbolje da se prijavis.
pa moze naravno s 2...ali ja nisam vidjela ... sjecam se jedne male Asje ali je imala oko 3 g
bella88 sad traje zimski upis pa najbolje da nazoves i vidis jel imaju grupu dvogodišnjaka
početnici uvjek krecu u grupm svojih vrsnjaka.... ili bar priblizno istih g....
u asjinoj grupi je 5 njih 2008 a dvoje početak 2009 godište