RE: Excluzive je opet tu za nasu djecicu (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Od đačića do đaka

Poruka

Hanady RR -> RE: Excluzive je opet tu za nasu djecicu (14.8.2012 14:28:05)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Jel nam ovo kupon...da ga isrpintamo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

divni su[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ako sam ja dobro shvatila, trebaš potrošiti 25KM u Exclusive-u da dobiješ kupon [sm=smiley2.gif]

ne kontam..potrošim 25 i dobijem kupon...pa dok onda kupim već sma obavila spremanje za školu...što će mi onda kupon[sm=zmeden.gif]

al dobro...
mogu iz dva puta[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Excluzive je opet tu za nasu djecicu (14.8.2012 15:18:59)

ama za svaku kupovinu preko 25 km dobijete kupon koji se prilaze u racun za nagradnu igru... tako je bilo i prosle godine...

R&T@ -> RE: Excluzive je opet tu za nasu djecicu (14.8.2012 15:32:24)

Sad ja ne kontam...

A ovaj popust od 10 posto ide na tu ili na iducu kupovinu[sm=zmeden.gif]

Bila sam jucer u knjizari i jos nisu dobili novu kolekciju...
Kazu: MOZDA u ovoj sedmici...

Navodno ocekuju tri nove "serije"...

Visnja RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (14.8.2012 15:37:12)

pa valjda na tu sumu... uostalom javice nam se i ljudi iz Exclusiva.... znam da su ovih dana u frci sa novom robom koja stize...

Exclusive doo -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (15.8.2012 9:07:43)

Drage forumašice,

Žao nam je što ste ovoliko čekale na naše javljanje, ali sezona škole se sprema, pa nam je pomalo gužva.

Vidimo da je dosta forumašica zbunjeno, pa ćemo pokušati da Vam malo pojasnimo šta smo to zamislili za ovu godinu.

Letak sa kuponom će se dijeliti po gradu, ali bit ce ih i u našim maloprodajama na kasi, a isti možete i isprintati i doci sa njim u naše radnje. Radi se o tome da svaki kupac koji potroši preko 25 KM na kupovinu školskog programa ostvaruje pravo na popust u iznosu od 10% i isto tako ostvaruje pravo za ucestvovanje u nagradnoj. A ako uletite u prvih 100 kupaca imamo i posebna iznenadjenja za Vas. Samo napomena da popust vrijedi za redovne cijene školskog asortimana, a ne za artikle koji su vec na akciji ili rasprodaji.

Ukoliko forumašice uskoro imaju neko okupljanje možemo po Višnji poslati letke sa kuponima, pa Vam ih ona može podijeliti.

Što se tiče nove kolekcije Busquetsa ona je stigla i sutra bi trebala biti izložena u našim maloprodajama, upitanju su 4 kolekcije - 3 ženske i 1 muška kolekcija.

I samo ima jedna greškica u tekstu - izvlačenje dobitnika za nagrade je 20.09.2012.godine kako piše na latku [sm=bravo.gif]

Ukoliko imate još dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju [sm=bravo.gif]

neki x -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (16.8.2012 15:48:33)

Ja bila u utorak,ni kupona,ni nicega...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Ali smo svasta kupili[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I ruksak,sto je najbitnije[sm=bravo.gif]

neki x -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (18.8.2012 22:33:08)

E fakat,sto ne spomenuse gospoda nagradnu igru.....A ja jos spominjem da sam saznala za njih preko RR,ccccccccccc
Nakupovah svega i svacega,pa ni kupona,a kamoli popusta!!![sm=smiley13.gif]

R&T@ -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (18.8.2012 22:45:32)

Mi smo danas usli, i nismo odusevljeni[sm=smiley13.gif]

Nova kolekcija je bas tamna, sarena, nimalo vesela...

Visnja RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (24.8.2012 13:22:03)

IZVORNA PORUKA: neki x

E fakat,sto ne spomenuse gospoda nagradnu igru.....A ja jos spominjem da sam saznala za njih preko RR,ccccccccccc

odgovor od ljudi iz exclusive

"Sto se tice članice koja je kupila opremu za dijete kod nas, a nije dobila kupon, mislim zna se desiti greska, jer su nam stvarno velike guzve. Ukoliko gospođa ima sačuvan račun dati ćemo joj kupon, pa neka racun prikaci za kupon i ubaci u kutiju za nagradnu igru, a za tih 10% koje nije dobila na kasi naći ćemo riješenje dat cemo joj neku robu u tom iznosu ili nekako cemo se vec dogovoriti ukoliko ima sacuvan racun da vidimo koji datum je bio na racunu, jer nagradana igra je počela od 13.08. Uglavnom treba nam dokaz da je bila u našoj radnji."

neki imas li racun ???? [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (24.8.2012 14:05:15)

ja sam danas bila i kupila neke super nove flomastere sa pecatima:) i odmah mi je zena rekla za popust i nagradnu igru...plus pise na ulazu - u kralja tomislava[sm=smiley1.gif]

neki x -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (28.8.2012 23:20:07)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: neki x

odgovor od ljudi iz exclusive

"Sto se tice članice koja je kupila opremu za dijete kod nas, a nije dobila kupon, mislim zna se desiti greska, jer su nam stvarno velike guzve. Ukoliko gospođa ima sačuvan račun dati ćemo joj kupon, pa neka racun prikaci za kupon i ubaci u kutiju za nagradnu igru, a za tih 10% koje nije dobila na kasi naći ćemo riješenje dat cemo joj neku robu u tom iznosu ili nekako cemo se vec dogovoriti ukoliko ima sacuvan racun da vidimo koji datum je bio na racunu, jer nagradana igra je počela od 13.08. Uglavnom treba nam dokaz da je bila u našoj radnji."

neki imas li racun ???? [sm=smiley1.gif]

Ma jok ja[sm=smiley36.gif] Helem nejse kako kazu nasi stari...Bice drugi put aBd[sm=smiley1.gif]

Exclusive doo -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (29.8.2012 12:57:44)

[img]http://www.dodaj.rs/f/17/Jf/Pt9mTvF/1/set-faber-castell.jpg[/img]

Exclusive doo -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (29.8.2012 12:59:29)

I još mnogo, mnogo drugih sitnica :)

M kao Mama -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (2.9.2012 21:51:21)

Da se zahvalimo RR i ekskluzivu mi preuzeli našu nagradu za crtež na temu Moja porodica

Exclusive doo -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (3.9.2012 12:41:04)

Dragi prvačići Exclusive doo Vam želi sretan i uspješan polazak u školu. Nadamo se da ćete biti vrijedni i donositi puno petica :)

Ukoliko još uvijek niste kupili školski pribor posjetite naše radnje i ostvarite popust u iznosu od 10% i učestvujte u nagradnoj igri koja traje do 13.09.2012.godine.

SRETNO :)

Esmica -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (15.9.2012 20:54:46)

Sta je sa nagradnom igrom,je li bilo izvlacenje?

Visnja RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (8.8.2013 9:49:03)

[img]http://www.dodaj.rs/f/36/qE/XEqYAPN/fb851x315.jpg[/img]

Visnja RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (19.8.2013 13:09:43)

Dragi roditelji,

Nova školska godina se bliži, a sa njom počinje i nabavka knjiga, školskih torbi, pernica i ostalog školskog pribora.

I ove godine Exclusive doo u svom asotimanu nudi mnoštvo školskih torbi, pernica, te školskog pribora, a pored toga smo za Vas pripremili i posebne akcije, popuste i nagradnu igru. Nagradna igra traje od 01.08.2013 do 10.09.2013.godine. U periodu trajanja nagradne igre, kupci koji se pojave sa kuponom ostvaruju popust u iznosu do 10% na artikle sa redovnim cijenama, tj na artikle koji nisu na snizenju ili rasprodaji, a popust se primijenjuje za kupovine više od 30 KM.

Izvlačenje nagrada će se obaviti 13.09.2013.godine u Sarajevu, u objektu firme Exclusive doo.

Glavna nagrada:
1. Tablet Samsung Galaxy 2 – 1 komad;

Utješne nagrade:
2. Exclusive doo poklon iznenađenja - 10 komada

Naše poslovnice se nalaze na sljedećim lokacijama:
1. Sarajevo – Danijela Ozme 15 i Kolodvorska 12
2. Tuzla – Albina Herljevica 31
3. Zenica – Armije BiH 6

Posjetite nas, obradujte svoje mališane i možda neka od nagrada bude baš Vaša.

SRETNO

Hanady RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (20.8.2013 8:20:14)

Mi se nadamo da će se spremti za školsku godinu dobro...
naime komlet knji9ga da ćemo uspjeti kod njih uzeti kao i sav pribor...
Iskreno u VI mjesecu asortiman je bio malo slabiji nego sma navikla na njih...

No svakako nam je plan ponovno se opremiti kod njih[sm=smiley1.gif]
osobito priborom za crtanje marke Fiber Castel...
smo nedavno nam nije bilo velikih pakovanja flomastera i bojica a prošle godine su nam s epokazali fantastično[sm=bravo.gif]

Lulu_08 -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (20.8.2013 9:42:58)

Faber Castell je zakon [sm=bravo.gif]

Exclusive doo -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (21.8.2013 10:43:15)

Dragi roditelji,

Kao što znate, nova školska godina uskoro počinje. Opremite svoje đake kvalitetnim školskim priborom po pristupačnim cijenama.

Iz naše ponude školskog pribora danas izdvajamo:

Školski ruksak muški ergonomski fudbal/košarka

http://www.exclusive.ba/index.php/shop/proizvod/skolski-ruksak-muski-ergonomski-fudbal-kosarka
[img]http://www4.slikomat.com/13/0821/enz-129025_thumb.jpg[/img]

Školski ruksak ergonomski
Boja: plava
Motiv: fudbal/košarka
Cijena: 34,90 KM

Tempere T-12A Tigar art.201/9

http://www.exclusive.ba/index.php/shop/proizvod/tempere-t-12a-tigar-art-201-9
[img]http://www4.slikomat.com/13/0821/93a-125209_thumb.jpg[/img]

Tempere u metalnoj kutiji.
Pakovanje: 1/1.
Boja: 12 boja.
Dezen kutije: Tigar.
Proizvođač: Aero Celje, Slovenija
Cijena: 9,35 KM

Pratite nas na Facebooku https://www.facebook.com/exclusive.ba

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Dragi roditelji,

Nova školska godina se bliži, a sa njom počinje i nabavka knjiga, školskih torbi, pernica i ostalog školskog pribora.

I ove godine Exclusive doo u svom asotimanu nudi mnoštvo školskih torbi, pernica, te školskog pribora, a pored toga smo za Vas pripremili i posebne akcije, popuste i nagradnu igru. Nagradna igra traje od 01.08.2013 do 10.09.2013.godine. U periodu trajanja nagradne igre, kupci koji se pojave sa kuponom ostvaruju popust u iznosu do 10% na artikle sa redovnim cijenama, tj na artikle koji nisu na snizenju ili rasprodaji, a popust se primijenjuje za kupovine više od 30 KM.

Izvlačenje nagrada će se obaviti 13.09.2013.godine u Sarajevu, u objektu firme Exclusive doo.

Glavna nagrada:
1. Tablet Samsung Galaxy 2 – 1 komad;

Utješne nagrade:
2. Exclusive doo poklon iznenađenja - 10 komada

Naše poslovnice se nalaze na sljedećim lokacijama:
1. Sarajevo – Danijela Ozme 15 i Kolodvorska 12
2. Tuzla – Albina Herljevica 31
3. Zenica – Armije BiH 6

Posjetite nas, obradujte svoje mališane i možda neka od nagrada bude baš Vaša.

SRETNO

Hanady RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (21.8.2013 10:46:14)

divno...opremate se...

jeste li spremni za knjige :)
koliko nam je bitan pribor bitni su nam i komleti knjiga da ne šetamo puno da isto kupimo :)

Exclusive doo -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (21.8.2013 13:04:20)

Poštovana Hanady RR,

Kao i svake godine u školama prikupljamo spiskove odobrenih udžbenika kako bismo mogli obezbijediti odgovarajuće udžbenike za Vaše i naše školarce.

Jako puno je odobrenih naslova tako da nije lako imati kompletnu ponudu, ali ako imate spisak udžbenika koji su Vam potrebni, možete nam poslati tako da ih možemo na vijeme obezbijediti obezbijediti :)

Exclusive doo

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

divno...opremate se...

jeste li spremni za knjige :)
koliko nam je bitan pribor bitni su nam i komleti knjiga da ne šetamo puno da isto kupimo :)

Blue rose RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (21.8.2013 13:16:24)

Spisak odobrenih udžbenika za 2013/2014 je dostupan na:

http://www.fmon.gov.ba/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=54&Itemid=156

Hanady RR -> RE: Exclusive je opet tu za nasu djecicu (21.8.2013 15:42:25)

Naša škola radi po tri različita komleta knjiga[sm=smiley36.gif]
pa sad koji nas strefi zant ćemo ubrzo..čim saznam javljam da nam sastavite :)))
zašto se mučiti kada uz sav potreban pribor koji je super i knjige na istom mjestu možemo naći[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>