Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Excluzive je tu za vaše školarce! 1.9.2011 14:39:12
Exclusive doo
@bebacha: Navedena cijena Snjeguljice je redovna i možete računati na 10% popusta samo obavezno tražite kupon. Naša prodavnica u Tuzli je u ulici Albina Herljevica 31 (blizu robne kuće Omega), 035 311 730
@leona81: kupon se dobije za kupovinu preko 20KM školskog materijala, moguće je da je danas bila gužva pa su prodavači zaboravili dati kupon, pa ako vam nije teško možete ponovo doći u radnju i tražiti kupon. Molim Vas javite u kojoj prodavnici ste bili pa ćemo napomenuti prodavače da priprema kupon.
RE: Excluzive je tu za vaše školarce! 1.9.2011 14:51:18
Exclusive doo
prvo tražiš kupon pa onda u kupovinu??? il kupiš preko 20 KM, dobiješ kupon pa onda imaš popust za sljedeću kupovinu????
trebalo bi da kupite 20 KM pa da slijedeći put imate popust, ali odlučili smo da popust možete iskoristiti i odmah, pa zato treba da napomenete prodavače ako slučajno zaborave
RE: Excluzive je tu za vaše školarce! 1.9.2011 15:32:33
Neca xxx
Dakle, kako ja shvatam, svako ko potrosi vise od 20 KM ostvaruje popust i na kasi dobija kupon sa kojim ucestvuje u nagradnoj igri. A svaka cast za poseban kupon za clanice RR.
RE: Excluzive je tu za vaše školarce! 1.9.2011 23:13:44
Honey3
mi danas bili,kupili smo skolski pribor,ruksake nismo jer imamo.Potrosili smo preko 70 KMcica i ostvarili popust od 10%,kupon ubacili u kutiju za nagradnu igru a kupon i ako ne isprintas ovaj, dobijes tamo,svejedno...
DOBITNICI NAGRADNE IGRE "ŠKOLA POČINJE&q... 16.9.2011 8:49:35
Exclusive doo
Drage naše forumašice,Želimo da Vas obavjestimo da je nagradna igra "Škola počinje" uspješno završena i imena sretnih dobitnika možete vidjeti u nastavku.
1. Fotoaparat Canon - Remzija Beširović
2. Printer Canon - Edina Topić
3. Rječnik njemačko-bosanski - Selima Đović - Lika Dijana
RE: DOBITNICI NAGRADNE IGRE "ŠKOLA POČIN... 16.9.2011 8:55:23
Hanady RR
hej čestitamo...pa ima i naših forumašica
Ako nije problem da pojanite koji je to program i šta sadržava, ja sam vidjela neke torbe i još nešto pa me zanima da nisu možda iz tog programa. INače ponuda je veoma odlična, a osoblje preljubazno.
mi imamo mali ruksas za seku, a imamo i drugi dezen vrećicu za pape ( sa zelenim i rozim cvjetićima nešto)
No ove torbe imaju super veličine za putovanja, ja se ozbiljno bavim mišlju da svratim i vidim sadašnju cijenu d akupim upravo ovu na točkićima za putovanja.