Anoniman -> RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? (11.12.2010 12:39:24)
|
Otvaram oci,osecam da nisi tu Jastuk je poput kamena Na nasoj slici,pisala si poruku Da jos ti treba vremena Kako sada cujem imas nekog pored sebe A ja pesmama se trujem svaka seca me na tebe I zamisljam kako stojis Ljubis me I zvezde brojis kako kazes da su nase sve Ne idi snjim jer sa njim srecu neces naci Put je dug, a samnom putevi su kraci Okreni se jer on te nevodi kraj sreci Zagrlime I nemoras mi nista reci Al budi tu, I ne idi obrisi suzu nek se nevidi Po sobi skupljam tvoje stare poljubce Jos te sebi samom reko A bila si mi blizu ko nikada pre Blizu a tako daleko Kako sada cujem imas nekog pored sebe a ja pesmama se trujem Svaka seca me na tebe I zamisljam kako stojis Ljubis me i zvezde brojis Kako kazes da su nase sve Ne idi snjim jer sa njim srecu neces naci Put je dug, a samnom putevi su kraci Okreni se jer on te nevodi kraj sreci Zagrlime I nemoras mi nista reci Al budi tu, I ne idi obrisi suzu nek se nevidi Meni se ova uzvrtela od jutros [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|