balasgirl -> RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) (13.8.2011 23:45:57)
|
IZVORNA PORUKA: MarinaDK Tri put sam video Tita Jednom se otac moj sa posla kuci vratio pre odenuo mi praznicno sve i poveo me na trg Bio sam klinac jos i bilo mi je tek oko pet al'' dobro pamtim nasmejan svet i svecan i sretan grad Nisam razumeo zastave guzvu, znao sam tek nesto je vazno, jer otac me tad prigrli snazno rece mi, sine, gledaj i pamti Ref. I ja sam video Tita Marsala legendu tu, slobodotvorca coveka tog, druga i borca Tada sam ja video Tita prvi put U skolskim danima o njemu su nas ucili sve al'' zivot nam objasnio tek to kakav je covek Broz Bio sam momak vec kroz muziku sam trazio rec pred jedan koncert prostruja vest da doci ce mozda on I ja sam stajao malen s gitarom, predamnom sve, moje detinjstvo, sloboda, mir bratstvo, jedinstvo predamnom on, nasmejan, vecan Ref. Tada sam ja video Tita drugi put Bio je peti maj, iz Skoplja me je vodio put na stanicama dus pruge svud tisina i nema bol Bitola, Maribor, Rijeka Niksic, Zenica, Bol i svaki covek i svaki dom je zalio dusom svom Al'' ja sam video visoke peci fabrike dim, siroke njive gradove sto slobodni zive decu i mir i jato ptica I opet sam video Tita Marsala legendu tu, slobodotvorca coveka tog, druga i borca opet sam svud video Tita uz ovu sam odrasla , podseca me na prelijepe dane mog djetinjstva i familiju da marina i mene,odmaj se sjetim kad sam bila pionirka i ne znam zasto, al na um mi padnu i komsijske zresnje,nikad nista nece tako mirisati kao deda zvonkina tresnja
|
|
|
|