Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga nasa jelena, cestitam na rodjenju tvog malog Luke, zelim mu dug i zdrav zivot, tebi brz oporavak, Ani i taji da se brzo naviknu i pomazu mami, jubimo vas S i ja
Cestitam draga, zelim ti brz oporavak, uzivajte, volite se, pazite, mazite.... Da vam je zivi zdrav duuuuugo, dugo zajedno sa vama... Anice dobro cuvaj bracu, voli ga, pazi ga, bit ce ti najveca podrska i najbolji prijatelj kroz zivot...
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Čestitam Jeleni i njenoj snažnijoj polovici na novom članu njihove, ali i RR porodice :) Od srca želim sve najbolje našem malom Luku, da mu život bude dug, zdrav, veseo i sretan, da ga paze i maze, te da oko njega budu samo dobri ljudi! A i maloj Anuški želim da uživa sa malim bracom :))) Jeloooo - puno pusa i da nam se brzo oporaviš!