Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pridruzujem se iskrenim cestitkama, sa najljepsim zeljama dobrodoslice za djecaka Mami zelim brz oporavak i da uziva sa svojim najljepsim Bozijim darom
RE: porodila se naša malena27 RR 9.8.2011 22:10:37
klemzi
Sva sam se naježilaa, ova vijest mi je uljepšala dan Malena, tebi i tvom paši želim sve najbolje, da uživate zajedno dugo, dugo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.8.2011 22:12:38 >
RE: porodila se naša malena27 RR 9.8.2011 22:25:51
Amelaa RR
Ljepoto moja nemam plaho rijeci da opisem sto je u meni al beskrajna sreca sto si ti hvala Bogu docekala svoju najvecu srecu... Cestitam I voli tetka svog ljepotana malog..
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 9.8.2011 22:27:55 >
RE: porodila se naša malena27 RR 9.8.2011 22:35:21
mala86
joj kako mi je drago malena to brzo
cestitke sretnim roditeljima,mami brz oporavak i velika pusa
RE: porodila se naša malena27 RR 9.8.2011 22:37:08
napolitanka
velike cestitke na ovako posednom dogadjaju, tako sam sretna nek je ziv i zdrav mali ljepotan, a roditeljima zelim srecu u pocetku novog zivota....malena oporavi nam se, uz tebe smo
RE: porodila se naša malena27 RR 9.8.2011 22:40:24
nella
dobro nam dosao maleni djecace, zelim ti lijepo i sretno djetinjstvo, da svojoj mami i taji budes ziv i zdrav puno, puno godina!!!ljubim te pile malo, a tebi moja Ljubice zelim brz oporavak!!!sad jedva cekam da vas vidim
RE: porodila se naša malena27 RR 9.8.2011 22:46:38
hatepsut
Cestitke sretnim roditeljima ! Bebi zelimo sretno djetinjstvo i dug zivot! Mamice,da nam se sto prije oporavis,pa da svo troje uzivate !ps. Moj muz se takodjer priruzuje cestitkama !