jasmin -> RE: Druga trudnoća + jos uvijek mala beba (8.8.2011 15:05:41)
|
IZVORNA PORUKA: helena_7 IZVORNA PORUKA: veeseelaa Jasmin ti si bona vjernica prava ti imaš sabura, zato je sve lijepo i proteklo.... bit svega je spoznati sebe, svoje mogućnosti i tako gariš kroz život potpisujem Greska u zakljucivanju.Da se razumijemo.Nisam melek(andjeo).Ja sam samo insan kao i svi drugi,moj sabur ima granice,nekada bukvalno prosistim kao voz. Znaci,potpuno isto kao sve vi.To sto je lijepo proteklo kazem da mi je to blagodat od Allaha.Ja trudnocu nisam zeljela,jer sam prvo rodila na carski i htjela sam dopustiti organizmu da se odmori,ali desilo se i tu sam rekla,Allah ga stvorio i bice tu hajr,akobogda. Nisam ni ja za male razlike.Ali kad dobih dvoje u bliskom vremenu,promjenih misljenje kad su u pitanju dvoje djece.Sada bih voljela da ne zatrudnim dok mali ne napuni 7.I onda bih opet voljela dvoje u blizu da imaju jedno drugo kao prvi dvoje. Smatram da zena treba odmora.I da dodam,ja sa svojih dvoje idem i u skolu,izlazim redovno,druzim se,jer ko me poznaje,zna da nisam bas jaran s kucom.:)
|
|
|
|