Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
drage moje hanumice zelim samo da vam javim da sam se i ja porodila 19. 8. i rodila sam prelijepog zdravog dječačića. Moj Imran je dosao na svijet prirodnim putem i hvala Bogu prilicno brzo, i sad se oporavljamo i uzivamo zajedno.... zelim puno srece svima koje cekaju termin i onima koje zele da zatrudne...
za mamu i dječaka!!! Iskrene čestitke i najljepše želje!
Uljepšalo mi je dan, valjda sve postanemo osjetljive na ove krasne vijesti pri kraju trudnoće. A još kad je i pregled danas ... sve mi je ljepše odjednom.
sve naj naj ljepse zelim malom princu... puno zdravlja, ljubavi, nafake i uspjeha u zivotu... ponosnim roditeljima nek je sa srecom i hairli rodjenje sina